Fortæl din egen historie mellem Baldur’s Gate 1 & 2 med denne nye D & D bog fra ex-BioWare devs

Hvis spil som Baldur’s Gate udbrød din kærlighed til rollespil, men du stadig ikke har haft en DD-kampagne helt, er en ny eventyrbog fra den ledende RPGs ledende designer den åbne invitation, du har brug for. James Ohlen, som ledede arbejdet med Baldur’s Gate og Baldur’s Gate 2 på BioWare, vendte tilbage til indstillingen for en DD-bog, der spinder en ny historie mellem spillene. Ohls forord fortæller, at det er meningen at være “en god introduktion til penn-og-papir-DD til dem, der kun havde spillet videospil-RPG’er.”

Dit eventyr begynder

Bliv rullende med vores guide til de bedste bordplade-RPG’er, og du vil undersøge Baldur’s Gate på ingen tid.

Jeg lærte først om Heroes of Baldur’s Gate, da jeg interviewede Ohlen og hans tidligere ex-BioWare-drejeborddesigner Jesse Sky for deres anden nye spilbog, Odyssey of the Dragonlords (den Kickstarter, som stadig er i live på dette tidspunkt skrive, hvis du er interesseret). Selvom de begge forlod BioWare i de sidste par år, forbliver indstillingen og karaktererne for Baldur’s Gate-spillene med DD moderselskabets Wizards of the Coast. Som Wizards of the Coast lader eksterne skabere lave deres egne officielt sanktionerede eventyr og kosttilskud gennem DM’s Guild, var alle stykkerne på plads – en sjælden, god historie om forvaltning af intellektuel ejendomsret.

“Den del, der var mest spændende for mig om at vende tilbage til Baldur’s Gate, var chancen for at skabe et nyt eventyr i Forgotten Realms,” fortalte Ohlen mig. “Jeg har kørt kampagner baseret i Forgotten Realms i mere end tre årtier, så jeg har selvfølgelig en stor kærlighed til den verden.”

Det viser i bogen. Sky sendte mig en forhåndskopi for at tjekke ud, og den er rig på kærlige beskrivelser af byen fra sine ophøjede templer til dets beskidte farlige kældre (for ikke at nævne illustrationer og kort). Som en person, der har kørt lige nok DD til at føle sig lidt selvsikker (men mest selvbevidst) om hans fangehulskompetence, ser scenebeskrivelsens beskrivelser og indbyggede karakterplotskrog ud til at være indbydende. Mere erfarne DM’er vil også sætte pris på et detaljeret kig på Baldur’s Gate og det omkringliggende landskab for yderligere eventyr.

På nogen måde behøver du ikke have spillet Baldur’s Gate eller dens 2000 efterfølger for at sætte pris på historien. Berømte figurer som Minsc den excentriske ranger har mere presserende spørgsmål end at give dig en lore quiz, selvom du sandsynligvis vil få en ekstra spænding fra at møde ham, hvis du allerede er bekendt med ham og hans elskede miniature giant space hamster.

“Historien er sat i samme tidsperiode og vokser ud af nogle af de samme begivenheder, men det er virkelig en separat fortælling,” sagde Sky. “Men du ved som en, der spillede videospil i hundreder af timer, kan jeg ikke hjælpe med at identificere med Gorion’s Ward [hovedpersonen]. Så da jeg redigerede og skrev mange af dialogblurbs tænkte jeg på hvad var alle mine ledsagere i den kløft mellem de to historier. Hvad var Edwins ambitioner, og hvilken slags problemer kom Imoen ind? Det er udfordrende, fordi du ikke kan modsige det, der sker senere i fortællingen, men det er også meget Det er sjovt at tænke på, hvilken slags liv dine yndlingspersoner fører, når de ikke følger nogen andre rundt. “

Du kan hente Heroes of Baldur’s Gate på DM’s Guild for $ 19,95 for en PDF, $ 44,95 for en indbundet, eller $ 54,95 for begge. Du vil gerne samle en nyfødt part i niveau 1 tegn til at lege med (forventer, at de når niveau 6 ved enden, hvis de lever). Bare sørg for at vente på at se bogens episke baggrunde, før du begynder at rulle op på en fest – de vil give dine figurer indsats i historien med det samme som langsigtede mål som at blive den nye Lord of Murder. Jeg mener, hvis det er hvad du er i.

Tjek dette officielle DD-folketælling hvis du vil finde ud af, hvor originalt dit gnome barbariske karakterkoncept er. Eller se hvad der kommer op i spil og underholdning i denne uge med vores nyeste Release Radar-video.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.