Første Moon Knight -reaktioner kalder det nye Marvel -show “strålende bonkers”

"Moon (Billedkredit: Marvel Studios)

De første reaktioner for Moon Knight er i, og de oprindelige svar på det nye Marvel -show er overvældende positive.

Serien spiller Oscar Isaac som Marc Spector (og Steven Grant), alias Moon Knight, en lejesoldat med dissociativ identitetsforstyrrelse. Rollebesætningen inkluderer også Ethan Hawke, May Calamawy.

I henhold til (åbner i den nye fane) journalist Sab Astley: “#moonknight er en strålende Bonkers Dark Globe-Trotting Adventure; dette er Marvel’s Trippy National Treasure. Oscar Isaac er den bedste tilføjelse til MCU siden RDJ, entwining-pine og humor til en Moralsk tvetydig Cypher – Marc Spector er et helt nyt kaliber af helten. ”

“Jeg har set de første 4 #moonknight -eps, og jeg er lige så divideret med dette show som Marc selv. Når det fungerer, er det en vildt original MCU -post med blitz af storhed, men nogle af de sillier aspekter forringer rædselen. Diehard Comic -fans nyder måske ikke så meget som nykommere, “tweetede (åbner i den nye fane) Digital Spy’s fungerende tv -redaktør David Opie.

Fandoms film- og tv-redaktør Kim Taylor-Foster sagde (åbner i den nye fane): “Moon Knight er Indiana Jones x Legion med en lille smag af nedstigningen/krybben, og det er sjovt, og det sjoveste ved det er Oscar Isaacs Dickvandykey Accent, som Der er masser af, og jeg kan ikke stoppe med at gøre det. ”

I mellemtiden sagde Twitter -bruger Zainab Jiwa (åbner i den nye fane): “Så jeg så de første 4 eps af Marvels kommende #moonknight, og når jeg siger, at du ikke er klar. Jeg var på kanten af ​​mit [sæde] det hele Tid. Oscar Isaac og May Calamawy … Wow. Soundtracket var fantastisk, kostume var utroligt. Jeg har brug for mere. ”

Metro -reporter Sabrina Barr tweetede (åbner i den nye fane) “#moonknight er i modsætning til noget, jeg har set i MCU før, og jeg er betaget. Der er elementer, der kan opdele fans, men Oscar Isaks evne til at flit mellem personer er strålende. Det føles som om de redder de store kanoner til de sidste episoder, og det siger noget! ”

Moon Knight har premiere på Disney Plus den 30. marts. I mellemtiden skal du sørge for, at du er ajour med MCU med vores komplette guide til Marvel Fase 4.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.