Fem nætter på Freddy’s VR: Help Wanted kommer i foråret

Fem nætter på Freddys får endelig VR-tilpasningen, som mange fans har kæmpet for, siden serien blev brændt for nogle fem år siden. Fem nætter på Freddys VR: Help Wanted kommer til PlayStation VR i foråret, som Sony annoncerede under dagens Play of Play livestream. Den afslører trailer ser ud ekstremt FNAF, og som du har mistanke om, har det et spring skræmme eller to (eller 200, dette er Jump Scare: The Franchise).

Help Wanted blev beskrevet som “en samling af VR-oplevelser baseret på de originale Five Nights at Freddy’s spil”, men det vil indeholde nogle nye scenarier. Herre ved, at der er masser af materiale at vælge imellem: Help Wanted er trods alt * checks noter * syvende spil i serien. I det mindste tror jeg det er. Jeg er ikke sikker på, om vi tæller Freddy Fazbear’s Pizzeria Simulator. Kom til at tænke på det, tæller Ultimate Custom Night? Det tror jeg.

Det føles for mig, at FNAF dille allerede har kørt sin kurs, men jeg må indrømme, det virker som en god pasform til VR. Det er et horror spil, for det ene, og horror fordeler uhyre fra den ekstra nedsænkning af VR. Derudover synes den klassiske førstepersoners FNAF-grænseflade af sikkerhedskameraer og fiddly-gadgets næsten specialfremstillet til VR-kontroller. Help Wanted understøtter PS Move motion controllere, og dette er et af de sjældne tilfælde, hvor bevægelseskontrollerne faktisk kan tilføje noget til oplevelsen. Under alle omstændigheder er det FNAF, det er VR, og det er sikkert at få et godt skrig ud af din favorit shouty indholds skaber.

Fem nætter på Freddy er eksploderet i popularitet i 2014 og 2015, går så langt som at tjene en film tilpasning, som angiveligt stadig er i værkerne.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.