Fallout 76 er lige blevet større for at gøre plads til en ekstra hvælving, 12 nye quests og flere Vault-Tec-planer

Åbningen af boksdøren er det mest ikoniske billede i Fallout – en bibelsk rulning af stenen, der betyder genfødsel til den forandrede verden udenfor. Typisk forbliver døren dog på sine hængsler. Den bliver normalt ikke skudt over 160 km af West Virginias himmel med høj hastighed, som låget fra en omrystet flaske Nuka-Cola.

Når den flyvende dør endelig lander, er den langt væk hjemmefra. Som en meteor af stål er den pløjet ind i Interstate 59 nær Flatwoods, hvor den har skåret en dyb flænge i vejen fra syd til nord. Da vi nærmer os til fods, ser vi to gule tal – et seks-tal og et tre-tal – som stadig står i atomsikker maling på fronten. Da åbningen af en ny hvælving altid er en grund til at fejre, uanset omstændighederne, sporer vi døren tilbage til dens oprindelsessted, dybt inde i den sydligste del af kortet. Der begynder vi at finde ud af, hvad der er sket med Vault 63’s beboere, og vi udforsker den omkringliggende Skyline Valley.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker dybt ned i de hotteste kommende spil i år og fremover. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde hele vores dækning.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.