En Pixel -kunstner får ikoniske Pokemon -anime -scener til at ligne spilene, og nu græder jeg ind på mit tastatur

En talentfuld Pixel -kunstner tager klassiske scener fra Pokemon -anime og får dem til at ligne de originale spil, og godt, jeg tror, ​​jeg ved, hvorfor jeg har tillidsproblemer nu.

Årsagen til at jeg græder over mit tastatur på en solrig fredag ​​eftermiddag? En masse “klassiske scener” fra Pokemon, især den første sæson, er forfærdeligt triste! Husk, da Charmander blev forladt (åbner i ny fane) af disse rykker og næsten døde, fordi hans flamme blev sluppet af det hældende regn, mens han spydte ondskabsfuldt angreb ham? Eller hvad med, da Ash skulle sige farvel til sin elskede smørfri (åbner i ny fane) og huskede hele deres rejse sammen? Det var OG Sad Boy Timer for 10-årige mig, og nu er de tilbage som Pixel Art og ikke mindre effektive til at trække i mine hjertestrenge.

En kunstner, der går af Pixeladdy (åbner i New Tab), har delt sin overtagelse af nogle af Indigo League’s mest følelsesmæssige scener på sociale medier. Her er hans pixelkunstversioner af de førnævnte øjeblikke:

oc_charmander_the_stray_decided_to_recreat_this fra r/pokemon

oc_since_you_all_loved_the_charmander_the_stray fra r/pokemon

Pixeladdy fortæller mig, at han for nylig genindtog episoder fra Indigo League og følte en overvældende bølge af følelser, der tvang ham til at genskabe de mest mindeværdige scener i stil med hans yndlingsspil.

“Som barn elskede jeg altid disse scener, fordi de virkelig satte mig i mine følelser, og jeg følte mig altid så følelsesmæssigt knyttet til disse Pokemon,” siger Pixeladdy. “Jeg ville blande to af mine foretrukne ting: Oververden -stilen af ​​Pokemon Games og Pokemon -anime, som vi alle elskede som børn. Jeg ville udfordre mig selv.”

Han fortæller mig også, at der er mere at komme, hvilket antyder, at vi kunne se en lignende overtagelse af mere af hans foretrukne anime, herunder Naruto, Hunter X Hunter og Demon Slayer.

“Jeg vil bestemt gerne lege med andre anime -scener, men alt i alt er dette bare sjovt for mig. At genindføre anime i denne nostalgiske Pokemon -spilstil er super sjovt for mig.”

Pixeladdy har en masse stort arbejde med at tilpasse forskellige generationer af Pokemon til pixelkunst, som denne (åbner i ny fane), der forestiller sig Pokemon Scarlet og Violets startere i stil med brandved og bladskærm og en af ​​mine personlige favoritter, dette stykke ( åbner i ny fane), der billeder af Halloween i Pallet Town. Giv ham en følg på Instagram (åbner i ny fane), hvis du kan lide det, du ser.

Find ud af, hvor din yndlingsgeneration rangeres på vores liste over bedste Pokemon -spil .

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.