En perfekt blanding af mysterium og grusomhed sætter Elden Ring’s åbne verden over resten

"Elden (Billedkredit: Fra software)

Elden Ring har fjernet min stolthed nøgen. Ikke for at flex for meget, men jeg mishandlede absolut Margit, Omen faldt – spillets første obligatoriske chef. Jeg udslettede træet Sentinel, slagtede Beastman of Farum Azula og fejede Erdtree -gravhunden til side. Det kunne have taget mig, lad os sige, et par forsøg, men min tapper triumf over Godrick den podede, da jeg brugte den impalerede Dragon’s Wing som dækning, mens jeg hamrede den snoede hersker af Stormveil med trolddom, vil være skrevet ind i historiebøgerne. Og alligevel er jeg her nede på mine knæ, der griber mit bryst, gisper min sidste åndedrag, når min krop begynder at gløde, og min ånd fejes ind i etheren. ‘Du døde’ fylder min skærm, mens vi falmer til sort, men denne særlige død er en hård en at sluge.

Hvorfor? Fordi min aggressor er to meter høj. Hans eyeline når næppe min talje, og han udøver en miniatyrjern -kløver, der ikke ville se malplaceret bag glasset i et spilværkstedstæller. Elden Ring er aldrig let, men jeg har groft undervurderet denne konflikt. Hvad laver jeg her i fjerntliggende Farum Greatbridge så underdrevet? Jeg fandt selvfølgelig en portal bag den tredje kirke Marika. Vil jeg være tilbage? Fordi disse op bastards falder 1200+ runer, og jeg er her for at gård. Den betagende skønhed i Elden Ring’s vulkanske konturer og glemte pas taler for sig selv. Men dets udforskningsevne ved hjælp af FromSoftwares brutale og ikoniske spildesign er, hvad for mig gør det til den bedste åbne verden gennem tidene.

Tingene mellem

Det er en dristig erklæring om et spil, der næppe er et par uger gammelt, ved jeg. Men jeg har ikke følt det på denne måde om en åben verdens legeplads på meget lang tid. Sådan som Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed: Valhalla, The Witcher 3: Wild Hunt og, i mindre grad, moderne GTA online kan prale af smukke, grundigt udforskelige sandkasser, hvor du opfordres til at rejse fra søjle til at postere på Håndtering af NPC’er og centrale questlines. Jeg kan huske, at jeg blev wowed og bedrøvet af tagets udsigt over London i skumringen i åbningsstrækningen af ​​Uncharted 3, vel vidende om disse iterationer af St. Pauls katedral og den kugleformede Gherkin-bygning var uudnyttelig. Omvendt er Zelda: Breath of the Wild og Skyrim eksperter i deres udforskning-for-kuriositet indfangelse, noget særligt imponerende i sidstnævnte i betragtning af det faktum, at det nu skubber 11 år gammel.

De åbne quests, de divergerende missioner, mangfoldigheden af ​​våben og karakterer, bygninger og loadouts i åbne verdensspil er store, men de betyder meget lidt, hvis verdenerne selv ikke leverer. I Elden Ring kan det faktum, at alt, hvad der kan ses, udforskes, landene mellem føles troværdige og virkelige. Ofte vil du holde dig til det slagne spor for at komme videre med historier og afdæk kortfragmenter, men der er noget virkelig frigørende, og faktisk er ydmygelse over at vide denne grad af uhæmmet, ubegrænset efterforskning – uanset om du vælger at klatre op på den maleriske kniv -et klipper af i det fjerne eller ej.

"Den

(Billedkredit: FromSoftware) Læs mere

"Elden

(Billedkredit: Bandai Namco)

Purister er uenige, men Elden Ring er på sit absolut bedste med stealth og magi

Desuden er Elden Ring bevidst tvetydig tilgang til, alt sammen – fra dens lore til dens fortælling, fjender, chefer og mere – kun tilføjer til den mystik af rejsen, hvorved opdagelse af tilsyneladende ubrugelige genstande på et hjørne af kortet kan præsenteres for NPC’er på den anden for at håndtere overmagtede buffs, trylleformularer eller våben. Dette er standard RPG-billetpris, helt sikkert, men når stien mellem disse to interessepunkter er fyldt med ildpakning af drager, klods-hurling-giganter og rovdyr i pint-størrelse som dem, der er nævnt ovenfor, alle hvem der kan dræbe one-shot dræbe For øvrig kan opdagelsesvejen være så fyldt, som den kan være frigørende.

Hvis jeg ser på min troldmandsfokuserede build nu, ca. 35 timer ind i spillet, er mine mest produktive go-to-genstande et direkte resultat af uovertruffen spelunking i farlige områder. Brandfedt er altid i min rotation, for eksempel, der belægger våben i flammer og kræver rustningens kogebog, der findes på fjendens lejr øst for Stormveil. Jeg opdagede, at min mest pålidelige ånd tilkaldte, Godrick-soldaten Ashes, i en tilfældig kirkegård overskredet af massiv flydende vandmænd vej ud i West Limgrave, og har opgraderet den til +2 ved hjælp af Grave Gloverworts, der blev udvindet fra den sydlige grædende halvø’s skelet-inficerede grave Catacombs. Jeg plyndrede min yndlings talisman – Radagons soreal, der øger kraft, udholdenhed, styrke og fingerfærdighed med +5 – fra Fort Faroth, og lad os bare sige, at min dødstælling, mens vi prøver at undslippe fæstningen, antyder, at jeg ikke havde nogen forretning i Fort Faroth På det tidspunkt overhovedet.

Ny hund, samme tricks

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware)

“Elden Ring føles lige så meget som Skyrim, som den gør, siger, den sidste af os, ved at tage trængsel af eventyr, droppe det på en smuk legeplads og krydre det med det brutale design fra Software er kendt for.”

At folde nogle af Fromsoftwares mere brutalt utilgivelige tricks ind i denne blanding er, når tingene begynder at blive virkelig interessante. Vores egen Austin Wood fandt dette ud på den hårde måde, da han blev transporteret til helvede for at forsøge at “stjæle” fra en velkendt Dark Souls NPC. Ved blot at have moden til at få tyvegods fra en skattekiste – en af ​​RPG -genrens mest generiske og mest kendte gimmicks – blev han teleporteret til en underjordisk mine, udgang. Efter at have gentaget det samme træk selv, blev jeg pisket væk til et andet skovklædt område, der blev patruljeret af tre bjørne på størrelse med huse. Scenen var så langt fjernet fra Goldilocks, som du kan forestille dig.

Det, der er endnu sværere at fathom, er den skala, som Elden Ring fungerer på. Som mange fans af Souls -serien tilbragte jeg de første 10 til 15 timer af spillet med at sammenligne med Dark Souls. Det er Dark Souls 4 i alle undtagen navn var et stemning, der blev delt blandt mange, en, som jeg i det mindste oprindeligt var tilpas med. Det er kun, da jeg har vadet dybere ind i Elden Ring, at jeg er klar over, at sammenligning sandsynligvis er uretfærdig. Som mange andre tidssink-RPG’er, opdager jeg stadig nye NPC’er med interessante historier at fortælle, bastard-hårde underbosser og hele områder, der alle beder om at blive udforsket.

Forskellen her er imidlertid, at jeg er bange for, hvad der kan lurer i de ubeskyttede dale, bakker, tårne ​​og townships – en allestedsnærværende blanding af undring og frygt, som intet andet spil har fået mig til at føle mig før. Gennem alt dette føles Elden Ring lige så meget som Skyrim som det gør, for eksempel, den sidste af os, ved at tage trængsel af eventyr, droppe det på en smuk legeplads og krydre det med det brutale design, som folk trækker i strengene er bedst kendt for.

Med det er der en reel fornemmelse af, at Elden Ring er spillet fra Software, der har pining for at lave i nogen tid – en, der nu er mulig i kraft af den magt, der driver den aktuelle konsolcyklus og års erfaring med det sidste. Det er for tidligt at tænke for meget over, hvor FromSoftware måske går næste gang, men det er indstillet sin bar nogensinde så højt her. For mig? Jeg ved nøjagtigt, hvor jeg skal hen: Farum Greatbridge, udjævnet og klar til tilbagebetaling på den spalterede Warhammer Wannabe. Ønsk mig held og lykke. Hvis min track record er noget at gå forbi, har jeg bestemt brug for det.

Havde din fyldning af landene imellem? Vores spil som Elden Ring -liste skal holde dig hacking og skære, indtil solen går ned.

"Joe Joe Donnelly

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Funktioner forfatter, GamesRadar+

Joe er en funktionsforfatter på GamesRadar+. Med over fem års erfaring med at arbejde inden for specialprint og online journalistik har Joe skrevet til en række spil-, sports- og underholdningspublikationer, herunder PC Gamer, Edge, Play og FourFourtwo. Han er velbevandret i alle ting Grand Theft Auto og bruger meget af sin fritid på at bytte i den virkelige verden Glasgow til GTA Online’s Los Santos. Joe er også en talsmand for mental sundhed og har skrevet en bog om videospil, mental sundhed og deres komplekse kryds. Han er en regelmæssig ekspertbidragyder på begge fag til BBC Radio. For mange måner siden var han en fuldt kvalificeret blikkenslager, der dybest set gør ham Super Mario.