En Ellie fan-casting favorit talks The Last of Us HBO-serie: \

(Billedkredit: Naughty Dog (L) / Netflix (R))

Et af internetets vigtigste valg af rollen som Ellie har talt om The Last of Us HBO-serien, inklusive hendes oplevelse med spillet, og endda en måske tidligere ubemærket forbindelse skuespilleren har til en anden af ​​Naughty Dogs hits.

Kaitlyn Dever, måske bedst kendt for Booksmart, Justified og Netflixs mini-serie Unbelievable, fortalte Collider: ”Jeg har tydeligvis set Internettet, og jeg har åbenbart set en masse [fan-casting]. Neil Druckmann, jeg arbejdede med ham på Uncharted 4. Jeg tror, ​​han er en af ​​de smarteste fyre, jeg nogensinde har mødt, og en af ​​de søde. Og jeg lukker ikke det, ved du? Jeg lukker ikke det. Jeg ville absolut elske at gøre det. ”

Så Dever, der spillede (spoilere til Ukortet 4) Nathan Drakes datter Cassie i spillets epiloog har et tidligere samarbejde med Neil Druckmann, som vil co-skrive showet sammen med Tjernobyl-skaberen Craig Mazin. Hvorvidt det sætter hende i pole position for rollen, er det nogen, man gætter på – men hendes kommentarer til selve spillet med unægtelig underskrive sig til legionen af ​​The Last of Us fans.

”Jeg er en stor fan af det videospil. Jeg synes, det er en smuk historie. Det er bare en vidunderlig fortælling, og jeg blev forelsket i det spil, da det kom ud. Og jeg spillede det med min far, og vi havde bare den bedste tid. Jeg er ikke særlig god til det. Mit mål er virkelig dårligt, men jeg arbejder på at blive bedre til at spille, ”sagde Dever.

Skuespillerinden, når hun bliver spurgt om, hvem hun kunne se, spiller Joel sammen med hende, endda navncheck Hugh Jackman.

Hvad angår status for showets forproduktion og casting – det er stadig meget op i luften på grund af de nylige begivenheder. Forud for lockdown sagde Mazin, at han forventede, at ting skulle afhente efter The Last of Us 2’s frigivelse, som derefter var planlagt til maj. Siden det er blevet lagt på is for nu, hvem ved, hvornår tingene kommer til at rulle igen. Men når de gør det, kan du forvente, at Dever vil være firkantet i rammen for rollen som Ellie.

Se mere om The Last of Us HBO-serien disse fan-casting-forslag fra alle hjørner af internettet.