En anden Elden Ring -mester er trådt op, denne gang for at kæmpe for mohg

"Elden (Billedkredit: FromSoftware)

Elden Ring’s samfund er hjemsted for en ny mester: Lad mig solo ham.

For ikke at have ladet mig solo hendes svin rampelyset, lad mig solo ham er en spiller, der gentagne gange tager den magtfulde Mohg, Lord of Blood Boss til spillere, klæber rundt uden for Boss Arenaen og lægger et indkaldende skilt for at besejre boss helt af sig selv for nogen.

Mohg, Lord of Blood er en hård fjende, især hvis du er særlig modtagelig for blødning af skader og beviser en hovedpine for masser af spillere. Ikke med denne spillers hjælp, men lad mig Solo ham absolut tørrer gulvet med chefen for alle, der kæmper med Mohg.

Alt dette følger efter at lade mig solo hende, en spiller, der var kommet ind og slå om Malenia til spillere, dukkede op til stjernestatus blandt Elden Ring -spillerbasen tidligere i denne uge. Spilleren, der kun bærer en gryde på hovedet, en loincloth og bærer to Katanas, slap Malenia med en fejl, der hjalp enhver gennem bosskampen med lethed.

Nu ser det ud til, at en udfordrer er kommet frem for at lade mig solo hende. People’s Champion er blevet rost vidt og bredt i Elden Ring -samfundet i de sidste par dage og er blevet et ikon for landene mellem. Lad os se, om nogen andre tendenser henter blandt spillerbasen uden for disse to kunstnere, der viser sig.

elden ringvåben | Elden Ring Armor Locations | Elden Ring Smithing Stones | Elden Ring Best Builds | elden ring bedste trylleformularer | Elden Ring våben skalering Forklaret | Sådan styrkes våben i Elden Ring | Elden Ring Ashes of War | Sådan får jeg Elden Ring Golden Scarab | Elden Ring Stonesword Keys | Elden Ring Meteorite Staff | Bedste Elden Ring Early Game Weapons | elden ring hellig relikvi sværd | elden ring efterligner tåre

"Hirun Hirun Cryer

  • (åbner i ny fane)

Hirun Cryer er en freelance -reporter og forfatter med GamesRadar+ baseret på U.K. Efter at have tjent en grad i amerikansk historie med speciale i journalistik, biograf, litteratur og historie, trådte han ind i spilens skrivende verden, med fokus på shooters, indie -spil og RPG’er og har siden været modtageren af ​​MCV 30 under 30 -prisen for 2021. På sin fritid freelances med andre forretninger omkring branchen, praktiserer japansk og nyder moderne manga og anime.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.