En af de bedste roguelikes på Switch og PC bliver ved med at trække mig tilbage med hver opdatering, og den sidste er ikke anderledes

Alle, der kalder mig for en, der giver op, skulle se den dedikation, beslutsomhed og vedholdenhed, der kendetegner mit Wildfrost-playthrough. Det er et spil, jeg har spillet uafbrudt, siden det udkom i begyndelsen af 2023, og jeg har brugt 100 timer på de korte, hektiske kampe, som man bare kan tage og spille, uanset om jeg har spillet i sengen, på sofaen eller på en ferie, som jeg stort set ødelagde ved at holde Wildfrost tæt ind til brystet på hotelværelset i timevis. (Undskyld, skat.)

Jeg er generelt ikke en afslutter, og jeg er ofte glad for at droppe spil halvvejs, når jeg føler, at de har udspillet deres rolle. Men Wildfrost er et andet dyr. Det er mere end et år siden, det blev udgivet, og udviklerne Deadpan Games og Gaziter har holdt en jævn strøm af 37 opdateringer, der hele tiden truer med at trække mig tilbage til dets iskolde ødemark, lige når jeg tror, at jeg har lagt vanen bag mig – og den sidste opdatering 1.2 er ikke anderledes.

Rad til det (kolde) ben

Vildfrost

(Billedkredit: Chucklefish)Brændende

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)

Her får du et hurtigt overblik over, hvad der er hot i 2024 med GamesRadar + Summer Preview.

Wildfrost er et roguelike-kortspil i stil med Slay the Spire, og det er et bedragerisk sødt spil. Det har selvfølgelig tegnede isbjørne, menneskelige bær og så videre, men det er også fyldt med udfordringer, strategisk dybde og proceduremæssig variation, der blander kort, genstande, steder og opgraderinger for hver gang – plus et element af taktisk positionering og rækkefølge pr. kort, der hele tiden holder mig på tæerne. Spillet kommer også med en række udfordringer, der skal gennemføres for at låse op for yderligere kort eller charms til at opgradere dem, hvilket gradvist udvider variationen og styrken i dit mulige deck med hver ny opdatering.

I juni 2023 introducerede Wildfrost 1.0.6-opdateringen et helt nyt belønningssystem, der træder i kraft, når du har besejret en boss. Det giver dig mulighed for at vælge mellem en tilfældig samling af amuletter, kroner til at få kort hurtigere ind på spillepladen og “klokker”, der kan øge antallet af ledsagere, du kan have i dit deck, forbedre et korts helbred eller bremse fjendens angreb.

Alle, der kalder mig for en, der giver op, skulle se den dedikation, beslutsomhed og vedholdenhed, der kendetegner mit Wildfrost-playthrough. Det er et spil, jeg har spillet uafbrudt, siden det udkom i begyndelsen af 2023, og jeg har brugt 100 timer på de korte, hektiske kampe, som man bare kan tage og spille, uanset om jeg har spillet i sengen, på sofaen eller på en ferie, som jeg stort set ødelagde ved at holde Wildfrost tæt ind til brystet på hotelværelset i timevis. (Undskyld, skat.)

Jeg er generelt ikke en afslutter, og jeg er ofte glad for at droppe spil halvvejs, når jeg føler, at de har udspillet deres rolle. Men Wildfrost er et andet dyr. Det er mere end et år siden, det blev udgivet, og udviklerne Deadpan Games og Gaziter har holdt en jævn strøm af 37 opdateringer, der hele tiden truer med at trække mig tilbage til dets iskolde ødemark, lige når jeg tror, at jeg har lagt vanen bag mig – og den sidste opdatering 1.2 er ikke anderledes.

Rad til det (kolde) ben

(Billedkredit: Chucklefish)Brændende

Wildfrost

(Billedkredit: FromSoftware)

Her får du et hurtigt overblik over, hvad der er hot i 2024 med GamesRadar + Summer Preview.

Wildfrost er et roguelike-kortspil i stil med Slay the Spire, og det er et bedragerisk sødt spil. Det har selvfølgelig tegnede isbjørne, menneskelige bær og så videre, men det er også fyldt med udfordringer, strategisk dybde og proceduremæssig variation, der blander kort, genstande, steder og opgraderinger for hver gang – plus et element af taktisk positionering og rækkefølge pr. kort, der hele tiden holder mig på tæerne. Spillet kommer også med en række udfordringer, der skal gennemføres for at låse op for yderligere kort eller charms til at opgradere dem, hvilket gradvist udvider variationen og styrken i dit mulige deck med hver ny opdatering.

I juni 2023 introducerede Wildfrost 1.0.6-opdateringen et helt nyt belønningssystem, der træder i kraft, når du har besejret en boss. Det giver dig mulighed for at vælge mellem en tilfældig samling af amuletter, kroner til at få kort hurtigere ind på spillepladen og “klokker”, der kan øge antallet af ledsagere, du kan have i dit deck, forbedre et korts helbred eller bremse fjendens angreb.

Og i december 2023 udvidede 1.1-opdateringen de tre sværhedsgradsforøgende ‘klokker’ – som du skulle aktivere for at låse op for spillets ‘sande’ slutning – til et helt udfordringssystem. Det involverer 13 klokker, der øger sværhedsgraden på forskellige måder, fra hærdede fjender til dyrere købmænd, så du kan tilpasse udfordringen til din egen smag. Alle disse ændringer har rystet mine forventninger til, hvordan en Wildfrost-gennemspilning ser ud, givet mig konstante grunde til at hoppe tilbage i kampen og i sidste ende gjort spillet bedre og mere interessant.

Jeg har aldrig været til Early Access-spil – jeg vil gerne spille noget, der er tæt på det færdige produkt, hvis jeg skal betale for det – men Wildfrost bliver ved med at overgå mine forventninger med både subtile og drastiske ændringer i gameplayet. Den seneste “Friends & Foes”-opdatering er landet på Steam, og der kommer snart en Nintendo Switch- og mobillancering, så bed for mig, mens jeg gør mig klar til opdatering 1.2 og forbereder mig på at blive draget tilbage igen.

Den næste Wildfrost-indholdsopdatering er her … ‘1.2.0 Friends and Foes’-opdateringen er ude nu! ✨Over 30 nye kort, herunder:♥️ nye følgesvende🗡️nye genstande ⚔️ Nye kampe og fjender💠nye charms og udfordringer🐙Et nyt kæledyr✨Zoomlins!Alle detaljer om opdateringen nedenfor: pic.twitter.com/NSF5schSUM3. juni 2024

Endnu en gang med frysning

(Billedkredit: Chucklefish)

Alle disse ændringer har rystet mine forventninger til, hvordan en Wildfrost-playthrough ser ud.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.