Elijah Wood besøger en fan’s Animal Crossing: New Horizons-øen til gode priser for næse

(Billedkredit: Nintendo / Twitter-bruger @directedbyrian)

Animal Crossing: New Horizons har givet os meget at nyde i det, der måske er den underligste tid i vores liv – og det leverer bare fortsat. Denne gang i form af Hollywood-stjerne og næsehandler, Elijah Wood, der besøgte en fan’s ø for at få mest muligt ud af hendes høje priser på næse. 

fyre, jeg tweetede mine næsepriser og elijah-træ kom lige til min ø og hængt ud ????? dette er den bedste dag i karantæne endnu pic.twitter.com/H3mYJWnvgRAPRA 23, 2020

Twitter-bruger Jessa (alias @directedbyrian, som i Rian Johnson), delte nogle gunstige kålpriser på hendes tidslinje – 599 klokker en pop, for at være præcis. Kort efter, at hun twitrede om de astronomiske priser, gled Elijah Wood ind i hendes DM’er og bad om hendes Dodo-kode, så han kunne komme forbi. Det følgende er muligvis den reneste ting, jeg har set i min levetid.

Elijah Wood i Animal Crossing: New Horizons er netop, hvordan jeg forestiller mig Elijah Wood er IRL. Ikke kun har han skabt en karakter, der ligner ham, med beskåret mørkebrunt hår, store blå øjne og et diskret (men alligevel cool) outfit, men han er utroligt høflig. Så høflig spørger han “Må jeg plukke nogle frugter” i stedet for at rystes alle Jesses træer uhøfligt og gør det til et punkt at komplimentere øen ved ganske enkelt at sige: “Din ø er smuk.” Wood gik også ind på øen og udråbte straks “Længe leve Rian Johnson”, som jeg tror, ​​vi alle kan være enige med. 

Helt ærligt er jeg floored. At blive prydet med tilstedeværelsen af ​​Frodo Baggins selv bare på grund af held som skabte astronomiske kålpriser? Det er magisk, der er ingen anden måde at beskrive det på. Forhåbentlig lærer vi mere om Elijah Woods Animal Crossing-oplevelse i den nærmeste fremtid – Jeg er især interesseret i at se, hvordan han har besluttet at lægge sin ø ud og hente nogle dyster om hans flerårige præferencer (jeg føler, at han er en liljegar). Hvis Mr. Wood vælger at forblive taus igen: hans oplevelse af Animal Crossing, så vil jeg sige dette: “Okay da. Behold dine hemmeligheder.”

Hvis udsigten til, at Elijah freakin ‘Wood, der besøger din ø, har vakt din interesse, så tjek vores Animal Crossing: tip om nye horisonter