Elden Ring Hero Let Me Solo hende er nu en ånd allieret takket være denne mod

Den legendariske Elden Ring -spiller lader mig solo hende er nu en faktisk legendarisk åndsaske takket være en ny mod.

Modder Garden of Eyes uploadede en video, der viser den Patreon-Locked Mod i weekenden. Det gør, hvad det siger på tin: Tilføj en inkarnation af Let Me Solo hende, der er kendt her som legendens dukke, til din samling af åndsaske.

Lad mig Solo hende er blevet en lokal helt blandt Elden Ring -spillere for at bære utallige plettet i kampen mod Malenia, der i vid udstrækning betragtes som den vanskeligste chef i Elden Ring. Deres gode gerninger fik dem en udstrømning af tak såvel som en bølge af utrolig fan -kunst, og nu er de udødeliggjort som en ånd, der kan hjælpe endnu flere spillere.

Denne mod beskriver mig at solo hende som “en kriger, hvis dygtighed var en kamp til Rot -gudinden selv” og udstyrer ham med sit ikoniske tøj: en krukke på hovedet, floderne af blodkatana i den ene side og en almindelig katana til match. Disse Katanas skal også opgraderes til den høje himmel, fordi åndeversionen af ​​Let Me Summon hendes tilbud ærligt ulovlig skade. De laver kort arbejde med flere vanskelige chefer i videoudstillingsvinduet, og de har nogle imponerende reflekser til en NPC.

“Hans berømte ord gentog sig gennem hver æra: ‘Jeg bærer altid en krukke på hovedet, og jeg kautioner ikke på nogen Malenia -chef -kampe,'” tilføjer Mod og citerer, lad mig solo hendes kommentarer i en nylig samtale med IGN. I det samme stykke, lad mig solo, hende, bekræftede, at han fra 15. april har hjulpet andre spillere med at dræbe Malenia cirka 400 gange efter personligt at dø for hende ca. 242 gange i sit eget playthrough.

elden ring tip | elden ringhemmeligheder | elden ringklasser | Elden Ring kernen | elden ring PS4 og PS5 sammenligning | Sådan får jeg Elden Ring Horse | Elden Ring Rune Farming Locations | Elden Ring stævning | elden ringstatistik forklaret | hvordan man niveauer i Elden Ring | elden ring respec og larvestårer | elden ringhandlere | Hvor lang er Elden Ring? | elden ring snyder | elden ring coop og multiplayer | elden ringender | Alt at gøre i Elden Ring før NG+

"Austin Austin Wood

Austin freelancerede for dem som PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated og mere, mens han afsluttede sin journalistikgrad, og han har været hos GamesRadar+ siden 2019. De har endnu ikke klar over, at hans position som personaleforfatter bare er en dækning til sin karriere-spændende skæbne søjle, og han har holdt Ruse i gang med fokus på nyheder og lejlighedsvis funktion.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.