Elden Ring er allerede det mest tilgængelige spil FromSoftware nogensinde har lavet

"Elden (Billedkredit: Bandai Namco)

I tilfælde af at jeg ikke var tydelig i min Elden Ring hands-on forhåndsvisning: dette er et FromSoftware-røv-spil, y’all. Hvis testbuilden, jeg spillede, blev lækket, før Elden Ring blev annonceret, ville jeg sandsynligvis have antaget, at det var Dark Souls 4. Det ligner og spiller meget som et Dark Souls-spil, og ligesom de spil, det bygger på, har det intet andet end hån. for spilleren, i hvert fald udadtil. Det er til tider et åbent, næsten komisk fjendtligt spil, og dets regler er gennemsigtigt straffende.

Det tænkte jeg, indtil jeg spillede mere af det. For jo mere jeg spillede det, jo mere imødekommende føltes Elden Ring. Ved at bruge sine RPG-elementer til at skære igennem Souls-spillenes hensynsløse omdømme, aktiverer og styrker Elden Ring spillere på måder, som tidligere FromSoftware-spil aldrig virkelig gjorde, og skaber en tilgængelig sandkasse, der højlydt fortæller dig, at du skal overvinde udfordringer, som du finder passende. Som et resultat er det på vej til at blive et af studiets nemmeste, mest underholdende og mest imødekommende spil.

FromSoftware er din ven

"Elden

(Billedkredit: Bandai Namco)

Ligesom de tidlige Castlevania-titler og mange andre retroudgivelser er FromSoftware-spil traditionelt bygget på en måde, der straffer spillere, der skynder sig igennem og nærmer sig udfordringer lineært. Blot at gribe et sværd og lade dig frem vil se dig falde for hver fælde, bagholdsangreb og specialangreb, der er lagt ud for dig, og hele spillet vil sandsynligvis føles som noget lort. Det er her, meget af det fantastiske FromSoftware-omdømme kommer fra. Hvis du behandler disse ting som ethvert andet actionspil, udelukkende afhængig af refleks og reaktion, bliver du kastet rundt som et tyggelegetøj. Jeg tror, ​​det er grunden til, at mange mennesker behandler spillene som et sværhedsbillede, selvom de ofte er ret tilgivende – og selvom deres sværhedsgrad er langt fra det bedste eller vigtigste ved dem.

Det største trick, FromSoftware nogensinde har trukket, var at overbevise spillere om, at dets spil var designet specifikt til at dræbe dem. Det var de ikke. De var designet til at blive slået, som alle spil er. Spil er problemer beregnet til at blive løst, og FromSoftwares spil er ikke anderledes. De opfører sig ond, og de skjuler regelmæssigt vejen til sejr, men de ønsker grundlæggende, at du skal lykkes. Det samme gælder for Elden Ring, men den virkelig ønsker, at du får succes.

Det slående ved Elden Ring er, at det går direkte imod den måde, FromSoftware-spil har været trendy i de sidste par år. Se på Bloodborne, som ikke kun fjernede de skjolde, der fik utallige spillere gennem Dark Souls-spillene, men også yderligere inciterede aggressivt spil gennem dets kampmekanik, som at lade dig helbrede, hvis du kunne lande nogle angreb umiddelbart efter at være blevet ramt. Sekiro tog dette et skridt videre ved at tvinge spillerne til at undvige og parere med næsten perfektion og med præcis et kernevåben, aktivt fremme af en specifik og aggressiv spillestil, omend med puden af ​​stealth-drab at falde tilbage på .

Elden Ring er i den modsatte ende af spektret. Der er en zillion måder at spille dette spil på, og hvis du folder en enkelt ounce strategi, vil du have en meget lettere tid, end du ville blindt skynde dig ind med et sværd.

Elden Ring er i dit hjørne

Lad os se på skjolde, som er stærkere i Elden Ring end noget tidligere FromSoftware-spil. Jeg startede min praktiske session med Enchanted Knight-klassen, og den kommer med et skjold, der totalt kan blokere al fysisk skade. Fra den anden gang jeg starter spillet, så længe jeg har udholdenhed til overs, kan jeg afvise ethvert blokerbart fysisk angreb, og det er ikke alt. Takket være den nye vagt-tæller kan jeg, efter at jeg har blokeret et angreb, udføre en hårdtslående opfølgning, der forvirrer fjender. Dette er ikke så effektivt som at bruge mit skjold til at parere angreb, men det er en hel del sikrere, og det kommunikerer tydeligt, at lokkemad rammer, blokere dem og derefter modarbejde er en effektiv tilgang.

The Enchanted Knight starter også med grundlæggende projektilmagi, der trivialiserer mange møder. Du kan dele dine healing-flasker mellem HP og FP (Focus Points eller mana), som du kunne i Dark Souls 3, og da nogle af dine flasker fyldes op, efter at du har besejret grupper af fjender, kan du opretholde et magisk angreb i en lang periode. tid blot ved omhyggeligt at styre FP. Senere i min forhåndsvisning fandt jeg en trylleformular, der kunne tygge igennem snesevis af fjender fra en absurd afstand, og en anden, der kunne one-shot fanden nær alt omkring mig. Det er svært at overvurdere, hvor gode trolddom og besværgelser er. Ville jeg hellere smække en trolds hæle med en kampøkse og perfekt i-frame hvert sving af hans kølle, eller ubesværet makulere ham fra sikker afstand med flydende sværd? Det er ikke et svært valg.

Du kan endda lægge fjender til at sove eller bare ligefrem snige dem ihjel fra det frække græs, som om det er Metal Gear Souls herude.

Så er der de fantomer, du kan tilkalde, som minder mig om partnerfigurerne i Code Vein, idet de bedre grundlæggende vil spille spillet for dig. At tilkalde et kraftfuldt fantom reducerer dramatisk den fare, du møder i gruppemøder, og fordi chefer ofte også vil målrette mod fantomer, gør de bare alt så meget sikrere. På et indfald fik jeg et magisk fantom på lavt niveau med mig til den hårdeste bosskamp i netværkstesten, og det gjorde en verden til forskel. Chefen brugte meget tid på at jagte mit fantom og lod mig få masser af gratis hits på ryggen. Og da det til sidst gik efter mig igen, ville mit fantom klemme noget spånskader ind bagfra. Du får adgang til to fantomer næsten med det samme, inklusive den svage, jeg brugte til den bosskamp, ​​og for en let tilgængelig singleplayer-mulighed gør fantomer Elden Ring til en meget mere behagelig oplevelse.

Det føles som snyd

Vi er ikke engang nået til multiplayer, og at tilkalde en fuldt bevæbnet person er tydeligvis langt bedre end et tilbudsspand-fantom. Du kan endda tilkalde to spillere til at hjælpe dig. To! Jeg behøvede næsten ikke at løfte en finger efter at have rekrutteret et anstændigt fantom, så du må hellere tro, at det at spille med en kammerat (shoutout til vores venner på PC Gamer) gjorde Elden Ring uendeligt meget nemmere. Jeg klarede hele netværkstesten tre gange, to gange solo og en gang mest med en ven, og co-op-oplevelsen kunne ikke have været mere anderledes. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det ville føles at tilkalde to spillere. Du kan lige så godt tage afsted og lave en sandwich, mens dine venner ordner tingene.

Kan du se, hvor jeg vil hen med det her? For jeg kan blive ved. Mini-checkpoint Stakes of Marika giver dig mulighed for at komme tættere på mange bosskampe og undgå at miste værdifuld sundhed eller FP, mens du går tilbage til endnu et forsøg. At kæmpe på hesteryg lader dig nedbryde stort set alt i den åbne verden, der ikke er på hesteryg af relativ sikkerhed. Jeg kan fortælle dig af erfaring, at uovervindelighedsrammerne på Elden Rings dodge roll er på den mere generøse side af FromSoftwares spil. Og du kan endda lægge fjender til at sove eller bare ligefrem snige dem ihjel fra det frække græs, som om det er Metal Gear Souls herude. Husk, det er alt sammen ting, som jeg opdagede i de tidlige timer af spillet. Jeg er sikker på, at senere områder bliver sværere, men hvem ved, hvilke nye tricks vi lærer hen ad vejen?

Elden Ring er unægteligt et udfordrende spil, men hvis du er opmærksom og udnytter dets fleksible og mangefacetterede kamp, ​​garanterer jeg, at du vil opleve, at det er meget mindre skræmmende og krævende end tidligere FromSoftware-spil. Det handler mere om kreativitet og mindre om rå beherskelse. Du behøver ikke at trække dine sokker op og lære The Play Style. Du kan definere din egen stil ved hjælp af et væld af værktøjer og løbe cirkler rundt om fjender, der gav dig helvede, da alt du havde var et sværd og en drøm. Jeg anser stadig Demon’s Souls for at være FromSoftwares nemmeste action-RPG, men jeg formoder, at min mening kan ændre sig, når jeg er i stand til at spille ordentligt igennem Elden Ring i februar. Og jeg er overhovedet ikke generet af dette, for jeg regner med, at Elden Ring også kan være mit yndlings FromSoftware-spil gennem tiderne takket være dets massive, indbydende verden.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.