Dragon’s Dogma 2 Vocation Frustration quest og hvordan man finder greatsword og archistaff

Du skal finde et greatsword og en archistaff i Dragon’s Dogma 2 Vocation Frustration-questen, hvis du vil være kriger eller troldmand. Du finder ud af det, når du første gang taler med Klaus, Vocation Master i Vernworth. Han forklarer, at du i øjeblikket ikke kan registrere dig som hverken kriger eller troldmand i Dragon’s Dogma 2, fordi leveringen af våben til kaldets laug blev overfaldet og fanget af gobliner. Så det er selvfølgelig op til dig at hente dem.

Men det er ikke den eneste måde at låse op for de to kald på. Hvis du finder et greatsword eller en archistaff et andet sted, kan de også bruges, men på dette tidlige stadie er det nok bedst at fuldføre questen og finde de våben, som goblinerne tog. Her er alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du gennemfører Vocation Frustration i Dragon’s Dogma 2 og låser op for Warrior- og Sorcerer-kvalifikationerne.

Hvor finder man et greatsword og en archistaff i Vocation Frustration?

Hvor finder man et storsværd og en archistaff i Vocation Frustration?

(Billedkredit: Capcom)

Både det store sværd og archistaffet kan findes i Trevo Mine på kortet ovenfor, hvor goblinerne har slået lejr. Når du lærer dette, er der en chance for, at du bliver frustreret, som jeg var første gang. Det skyldes, at hovedhistorien sender dig til Trevo Mine som en del af Monster Culling-questen, som du får af Captain Brant, og jeg havde allerede klaret den én gang, før jeg fandt ud af det med den stjålne forsendelse.

Guider til Dragon’s Dogma 2

**Dragon’s Dogma 2 – Magistraten i buret
Dragon’s Dogma 2 Slummens helgen.
**Dragon’s Dogma 2 Den stjålne trone
Sådan gemmer du i Dragon’s Dogma 2* *Hvordan sletter du dit save i Dragon’s Dogma 2?
**Sådan sletter du dit save i Dragon’s Dogma 2

Men hvis du er i den situation, skal du sørge for at tjekke din beholdning og dit lager, før du begiver dig tilbage til minen for at finde våbnene. Det viste sig, at jeg havde plyndret dem første gang, før jeg hørte om questen, og lagt dem i mit lager, da jeg masse-ryddede mit lager, så jeg behøvede ikke at besøge minen igen. Sørg for, at du også betragter dette som en advarsel om at acceptere Monster Culling-questen fra Captain Brant, før du fuldfører Vocation Frustration, hvis du støder på dem i den modsatte rækkefølge, så du helt sikkert kan fuldføre begge, når du tager til Trevo Mine. Det er også værd at bemærke, at hvis du af en eller anden grund mister et af våbnene eller ikke kan finde dem, vil begge kald automatisk blive låst op, når du har fuldført questen for at besøge kroningen.

Hvis du har brug for at finde våbnene i Trevo Mine, så gå ind og dræb alle de gobliner, du møder på din vej, og gå til disse to steder:

Du skal finde et greatsword og en archistaff i Dragon’s Dogma 2 Vocation Frustration-questen, hvis du vil være kriger eller troldmand. Du finder ud af det, når du første gang taler med Klaus, Vocation Master i Vernworth. Han forklarer, at du i øjeblikket ikke kan registrere dig som hverken kriger eller troldmand i Dragon’s Dogma 2, fordi leveringen af våben til kaldets laug blev overfaldet og fanget af gobliner. Så det er selvfølgelig op til dig at hente dem.

Dragon's Dogma 2 Vocation Frustration - placering af storsværd

Men det er ikke den eneste måde at låse op for de to kald på. Hvis du finder et greatsword eller en archistaff et andet sted, kan de også bruges, men på dette tidlige stadie er det nok bedst at fuldføre questen og finde de våben, som goblinerne tog. Her er alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du gennemfører Vocation Frustration i Dragon’s Dogma 2 og låser op for Warrior- og Sorcerer-kvalifikationerne.

Hvor finder man et greatsword og en archistaff i Vocation Frustration?

(Billedkredit: Capcom)

Dragon's Dogma 2 Vocation Frustration archistaff placering

Både det store sværd og archistaffet kan findes i Trevo Mine på kortet ovenfor, hvor goblinerne har slået lejr. Når du lærer dette, er der en chance for, at du bliver frustreret, som jeg var første gang. Det skyldes, at hovedhistorien sender dig til Trevo Mine som en del af Monster Culling-questen, som du får af Captain Brant, og jeg havde allerede klaret den én gang, før jeg fandt ud af det med den stjålne forsendelse.

Guider til Dragon’s Dogma 2

**Dragon’s Dogma 2 – Magistraten i buret

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.