Doctor Who’s David Tennant reagerer på årtier lange returrygter

"David (Billedkredit: BBC)

David Tennant har reageret på rygter om, at han snart vender tilbage til Doctor Who ved at vælge ikke for eksplicit at svare på dem.

Så snart den langvarige serie annoncerede, at Russell T Davies vil genoptage sine showrunner-opgaver i sin næste sæson, begyndte fans at undre sig over, om han ville bringe den skotske skuespiller tilbage, der spillede den titulære Time Lord under sin periode mellem 2005 og 2010.

Under en nylig optræden på German Comic-Con blev Tennant spurgt om spekulationerne, som han svarede: “Jeg er blevet stillet en version af dette spørgsmål i de sidste 20 år, og jeg har lært gennem bitter oplevelse, at der ikke er nogen Peg endda på at besvare det, for uanset hvad jeg siger, bliver spundet af den, der vil høre det.

“Der er ingen mening i, at jeg benægter det, der er ingen mening i, at jeg bekræfter det, der er ingen mening i, at jeg fudger det,” fortsatte han (via radiotimes). “Uanset hvad jeg siger, bliver hvad Internettet ønsker, at det skal være.”

Den gode tegnstjerne fortsatte med at sige, at “det ville være en ganske underlig idé” for en tidligere læge at gøre comeback-noget, der ikke er blevet gjort før i Doctor Who’s 59-årige historie.

“Det er ikke noget, som du nødvendigvis ville forvente af Doctor Who,” konkluderede Tennant. “Det er alt, hvad jeg kan … Jeg vil ikke prøve at give mere end det, fordi hvad er poenget?”

Den nuværende showrunner Chris Chibnall og Jodie Whittaker, der i øjeblikket spiller den trettende læge, er klar til at forlade franchisen i slutningen af ​​2022.

”Jeg er meget begejstret for at være tilbage på mit yndlingsshow,” sagde Davies i en erklæring, da nyheden brød sidste år. “Men vi er tidsrejser for hurtigt, der er en hel række Jodie Whittakers strålende læge for mig at nyde, med min ven og helten Chris Chibnall ved roret-jeg er stadig en seer for nu.”

Mens vi venter på den anden af ​​Whittakers sidste trio af episoder, hvorfor ikke tjek vores liste over de bedste tv -shows gennem tidene.

"Amy Amy West

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.