Division 2-spillerne har problemer med at finde signaturvåben ammunition efter den sidste patch

For et par dage siden landede den seneste Title Update 2-patch til Division 2, der omfattede masser af fejlrettelser og noget ekstra indhold, men siden da har spillerne bemærket et betydeligt fald i mængden af ​​ammunition, de kan finde for deres signaturvåben .

På Divisionens subreddit-side (via PCGamesN) har spillerne udtrykt deres frustrationer over manglen på ammunition, de kan finde efter timers spilletid. Mange spillere har sagt, at de har gået igennem hele højborgene med meget få – hvis nogen – ammunition falder.

SdBoka startede tråden for en dag siden og forklarede, at de havde svært ved at få hænderne på nogen ammunition: “Lige siden plåstret i dag ser der ikke ud til at være noget specielt ammunitionsfald fra noget. Selvom du dræber med eksplosiv eller headshot eller status effekt. ”

Siden tråden blev lagt ud, har hundredvis af spillere chimeret ind for at sige, at de oplever det samme problem.

“Jeg havde 2 runder faldt, men det var det for hele højlandet. Jeg troede det var ret mærkeligt, “skrev Reddit bruger Prank_Owl.

Flere spillere har også sagt det samme på Twitter, og mange siger, at de ikke har kunnet finde nogen speciel ammunition overhovedet.

Tak for at lade os vide. Holdet undersøger! 6. april 2019

Ubisoft har svaret på mange tweets spørger om faldet, og har siden sagt problemet er under undersøgelse.

Sørg for at tjekke vores Division 2 tips at være den bedste agent du kan være!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.