Division 2-lanceringen er sikkert et valg med dets musikspor

Division 2’s lancering trailer er her! Det har filmiske handlinger, teasers af kølige evner, og muligvis det mest egregious eksempel på sang / trailer konflikt, jeg nogensinde har vidne til. Gør mig ikke forkert, det er en velegnet video, der gør mig begejstret for at spille Division 2, når den kommer ud den 15. marts, men at vælge Bob Dylans “Masters of War” for at spille bagved det hele var helt sikkert en valg.

På spillets side viser traileren agenter for Divisionen, der undersøger ødelæggelsen af ​​Washington, D.C. og taler om deres mission om at genvinde nationens hovedstad. Langsom pander på tværs af ødelagte bygader, slow-motion kampscener mod maskerede onde, du ved hvad du kan forvente. Så er der musikken.

Masters of War kan være Bob Dylans frygteligste sang. Det er en 60’ers anti-krigs protestantemand, og selv om mange andre protestsange er blevet rekontekstualeret gennem årene for blot at lyde en smule oprørlig for vores moderne ører (hej, Fortunate Son), er giftet Dylan i hans hjerte lige så stærkt i dag som da han skrev det. Tjek det første vers, via Genius:

“Kom, du krigsførere
Du der bygger de store kanoner
Du, der bygger dødsplanerne
Du, der bygger alle bomber
Du, der gemmer sig bag væggene
Dem der gemmer sig bag skrivebord
Jeg vil bare have dig til at vide
Jeg kan se gennem dine masker “

Denne sang spiller på baggrund af en trailer, der viser alt det coole højteknologiske udstyr, som agenter fra Division får. Men i det mindste bruger de de store kanoner og (mini) dødsplaner og (rulle) bomber til gode, ikke? Godt. Spillerkarakterer i Divisionen har, at “borgere stiger op for det fælles gode” ting på overfladeniveau, men de har adgang til al denne teknologi, fordi de er sovende agenter fra et hemmeligt pre-apokalyptisk agentur. Med andre ord er de en krigsarm i USA’s regering.

Her er hvad Dylan tænkte på ledere, der sender deres folk væk for at bekæmpe krige for dem.

“Og jeg håber at du dør
Og din død kommer snart
Jeg vil følge din kiste
Ved den blege eftermiddag
Og jeg vil se mens du sænkes
Ned til din døds seng
Og jeg vil stå over din grav
“Til jeg er sikker på at du er død”

Jeg forsøger ikke at være pedantisk. Jeg ved, at Division 2 er beregnet til at være et sjovt actionspil med en skarp chokoladeskal af Clancyverse-intriger. Men nogen hos Ubisoft valgte Masters of War med vilje! Der er så mange sange og de plukket denne! Er de plager nogle store subversioner af alt, hvad vi troede, vi vidste om Divisionen, eller lyttede de bare ikke til teksterne eller hvad!?! Jeg forstår ikke!

Uh, så den politiske undertekst kan være lidt forvirret hidtil, men du kan ikke argumentere med hvordan Division 2 gør Washington til en betagende post-pandemisk legeplads.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.