Division 2-direktøren forklarer, hvordan efterfølgeren fik kugle svamp problemet

Divisionens kampagne blev fyldt med store pansrede dudes med flamethrowers og latterlige mængder af sundhed. Ligesom, uanstændige mængder af sundhed. Nok sundhed til at fodre en hær. Heldigvis ved en ny begivenhed Divisjonsdirektør Julian Gerighty fortalte mig, at efterfølgeren vil have flere chefer med rimeligt store sundhedsstænger, for ikke at sige noget om nye måder at gøre kuglesvampe mindre svampede.

“Der var mange ikke uberettigede kommentarer til det,” sagde han. “Jeg tror, ​​at gunplay er forbedret på mange måder, men jeg synes en måde, der er subtil, men gør en utrolig forskel for, at spillet er at reducere indtryk af kuglespidser. Det er ikke kun et spørgsmål om færre kugler, selv om tiden -til-kill er blevet justeret. Du skal dræbe fjender meget hurtigere, men de vil også dræbe dig meget hurtigere, hvilket virkelig lægger vægt på dækbaseret gameplay.

“Det andet er, der er mange flere animationer,” fortsætter Gerighty. “Hit animationer, bevægelses animationer. Nogle andre shooters, de er også svampet svampe, men du bemærker det ikke, fordi disse fjender recoil når de rammes. Der er mange håndværk, der går ind i maskering af RPG nummer side af ting. “

I den demo, jeg spillede på den pågældende begivenhed, så jeg også nogle lovende evner til at håndtere stærkt pansrede fjender. Chem launcher, for eksempel, kan skabe ætsende, rustning-spiser skyer. Jeg håber andre tech muligheder tilbyder lignende løsninger til store tanky dudes.

Der er også de mere robuste animationer, som Gerighty beskrev. Den sidste chef i min demo mission var en stærkt panseret fyr, der hed Saint, og mellem min kemstarter og både mig og mine holdkammerater, var Saint konstant svimlende og varede ikke længe. Som Gerighty forklarede, var det delvis takket være Division 2’s mere strategiske rustningssystem.

“En anden ting er tungene,” sagde han. “Panseret er lokaliseret, så de har stykker på deres arme, bryst og hoved. Du skal smelte på den måde, og du får se det snap væk. Du får denne synlige indikation på, at OK, det er kugleformet, men der er en grund til, at det er kugleformet, det er rustning. Og når du slipper af med det, rammer du det sejlige center i midten, og det er det. Den fjende vil gå ned. “

Jeg var næsten overrasket over, hvor hurtigt Saint døde, især efter mine erfaringer med flamthrower dudes i det første spil. Det var bestemt forfriskende. Overfladen af ​​kugle svampe var en af ​​mine største kritik, da Divisionen først blev lanceret, så jeg håbede altid, at efterfølgeren ville tone dem ned. I det mindste kunne det faktum, at jeg og tre tilfældige pickups helt slette Saint ved hjælp af lidt mere end anstændigt mål og passende tech bodes godt.

Vi spillede Division 2 endgame tidligere i år, og endelig at se det i aktion rydde op nogle af vores andre bekymringer også.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.