Diablo 2: Genopstået teknisk alfa, der kommer 9. april med tre klasser og to handlinger

"Diablo (Billedkredit: Blizzard Entertainment)

Den første Diablo 2: Genopstanden teknisk alfa starter denne fredag ​​9. april kl. 7 PDT / 10:00 EDT / 15:00 BST.

Blizzard annoncerede testen i dag med et “begrænset udvalg” af spillere, der tilmeldte sig alfa-test via spillets officielle hjemmeside, der kunne spille testen indtil 12. april kl. 10 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST. Forresten kan du stadig tilmelde dig, og det er det værd at gøre, da dette kun er den første af flere planlagte tests, som producent Matthew Cederquist fortalte os kort efter, at remasteren blev afsløret.

“Jeg ved, at der vil være flere testperioder, men jeg er tilbageholdende med at sige fire, fem, seks,” sagde han. “De vil være unikke for deres test. Vi starter med den første tekniske alfa og ser, hvor den går. Det kommer virkelig ned til, hvor meget feedback vi får. Vi vil bare vide, hvor meget I elsker spillet.”

Den første tekniske alfa indeholder tre spilbare klasser – barbar, Amazon og troldkvinde – samt de første to handlinger i kampagnen. Der er kun fem handlinger i det fulde spil, så det er en temmelig stor del. Vi ser Andariel og Duriel igen for en såvel som ikoniske zoner som Lut Gholein. Der er ikke et niveauhætte i den tekniske alfa, heldigvis, så du kan male så meget, som du vil teste højt niveau færdigheder.

Udvalgte områder og klasser vil sandsynligvis skifte mellem testperioder, men Diablo 2: Resurrected er planlagt til lancering senere på året, så vi behøver ikke vente for længe på at rive igennem hele remasteren.

I stedet for en anden remaster eller genindspilning Blizzard vil udforske “nye spiltyper” efter Diablo 2: Resurrected.