Dette var en fantastisk uge for Destiny 2 -nyheder

Jeg kigger over Destiny 2 -overskrifterne fra denne uge og undrer mig over, hvordan de alle faldt denne uge. Dette føles som nogle lanceringsuge -ting, som jeg antager er et godt tegn, da Destiny 2 letfald kryber stadig tættere. Der er stadig meget, jeg har brug for at se og prøve mig selv, når udvidelsen er ude, men Bungie har med succes sat flammerne med et væld af spændende meddelelser.

Denne uge startede temmelig normalt med en ny Lightfall Environment Trailer. Og ja, det er en trailer. Det sporer. Den Neptunian City of Neomuna ser ud i modsætning til ethvert tidligere Destiny -miljø, og jeg kan ikke vente med at rive igennem det med en iriserende gribende krog i min hånd og en dunkende bas i mine ører.

Ting blev virkelig hentet onsdag med afsløringen af ​​”buildcrafting udviklede sig”, som lover at gennemgå fuldstændigt den måde, vi tænker på belastninger i Destiny 2. Til at begynde med får vi faktiske belastninger.

Bungie viste endelig det loadout-system i spillet, det lovede for et par måneder siden, og det ser faktisk ud … temmelig godt? Vi har 10 slots pr. Karakter – når vi først har låst dem alle sammen gennem det nye Guardian Ranks -system, som er et af de største spørgsmålstegn, der hænger over letfald – komplet med transmog -indstillinger og en solid pakke med etiketter, der hjælper med at skelne dem. Jeg er ærligt imponeret og lidt lettet i betragtning af spillets track record med brugergrænseflader. Vil jeg bruge mærkbart mindre tid på Destiny -vare manager efter let fald? Det vil tiden vise.

Buildcrafting udviklede sig

"Destiny

(Billedkredit: Bungie)

Vigtigere er det, at vi skal fylde disse belastninger med dramatisk omarbejdede mods. Det er svært at beskrive kortfattet, hvor meget Destiny 2 meta er ved at ændre sig. Warmind-celletiler er væk, tiltalt for lette og elementære brøndmods, der får en baby ved navn Armor Charge, artefaktmods er nu bare frie passiver, som du ikke behøver at udstyre, og anti-mestersteknologi tilføjes til hver underklasse. Matchspil er væk, rustningsenergityper er væk, kampstil -slots er væk. Bungie slår absolut det aktuelle mod -system, som det indrømmer, er en relikvie af en forældet sandkasse, og ved at gøre det håber det at trimme forhindringer og begrænsninger fra buildcrafting -oplevelsen.

Bungie var hurtig til at indrømme, at “ikke alle aktuelle bygninger i Destiny 2 vil være muligt” en-til-en, efter at disse ændringer går live, men jeg er alt for dette alligevel. Ingen af ​​mine nuværende bygninger betyder virkelig noget for mig alligevel, for som en gribende krogvedtee garanterer jeg, at jeg næsten aldrig vil tage Strand af – undtagen at sprænge en nødsituationsbrønd, hvor det er nødvendigt, åbenbart. Kan ikke forlade huset uden en brønd.

For at opsummere mine frustrationer med buildcrafting har Destiny 2 været på sin egen måde for længe. Vi har endelig fået alle 3.0 underklasser med alle disse seje mods og legestilarter, men fast ejendomsførelser som mestre og elementære skjolde tvinger os stadig til at bruge specifikke ting. Jeg ville dræbe for at se Destiny 2 opmuntre og belønne kreativ buildcrafting snarere end at koge den ned til rock-papir-soksere, så snart du kommer ind i ethvert indhold, hvor fjender faktisk er en trussel. Heldigvis ser det ud til, at jeg ikke behøver at dræbe nogen anden end den uheldige chef for mistet sektor, jeg tester mine nye bygninger på.

Twab

"Destiny

(Billedkredit: Bungie)

Denne buildcrafting -nyhed faldt dagen før Destiny’s sædvanlige ugentlige blogindlæg, så jeg regnede med, at den faktiske TWAB (åbner i New Tab) ville være let på indhold, efter at Bungie tømte sit Arsenal i den første runde, men studiet administrerede en dobbelt whammy. Rumble er tilbage! Blå engrams er faktisk alvorligt, 100% forsvinder denne gang! Den nye raid er ude 10. marts! Luftbåren effektivitet slettes dybest set fra primærerne! Vi vil se mere gentagne raidpistoler, fuld auto nærkamp indgående, evne nerfs for alle end warlocks (suger at være en af ​​ mindre klasser ) og endda pve buffs for min elskede døde mands fortælling. Bungie, du skulle ikke have det.

Dette skal være den mest spændende samling af ændringer siden Witch Queen, og jeg ved, at letfald stadig har gas i tanken. Strand forbliver en gåte, Guardian rækker kunne være enorm for både nye og veteranspillere, og kataklysmiske historie afsløringer brygger. Jeg er over månen, og det føles som om vi ikke engang har fået det meste af de store ekspansions ting endnu. Jeg sagde i min Destiny 2 Witch Queen Review, at disse udgivelser måles ved deres nye indhold såvel som de systemiske opdateringer, der ledsager dette indhold. Bungie har aldrig mislykkedes med førstnævnte, og letfald synes allerede mægtigt at love på sidstnævnte front, så dette ligner et fremragende år for skæbnen.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.