Det viser sig, at Elden Ring’s Elden Beast er mere skræmmende, end vi troede – se bare på tæerne

Bare i tilfælde af at du ikke har fundet dit eget personlige mareridt i Elden Ring – jeg har stadig mareridt om Hand Spider Things – nogen er zoomet ind på Elden Beast’s fødder.

Hvis du som mig formodede, at udyret bare zoomede rundt på en slags gelatinøs goo under vandlinjen, har Twitterer Halolegann opdaget, at Elden Beast har ekstraordinært langstrakte tæer – og Elden Ring (åbner i nye faneblad) kan ikke stoppe med at tænke om det.

Tror jeg, jeg spøger? Her skal du kigge:

Incase You var ikke klar over, Elden Beast blev givet tæer af urimeligt længde pic.twitter.com/hntdu1fynhjanuary 18, 2023

Se mere

“Souls -franchisen er bare en stealth -måde at introducere folk til fodfetish på,” kommenterede (åbner i en ny fane) en spiller, mens en anden simpelthen sagde (åbner i en ny fane): “Åh, Miyazaki”.

Hvordan Halolegann opdagede udyrets fingerlignende tæer forbliver uklart, men hvis jeg skal vide om dem, så gør du det. Selv tak.

Elden Ring -spillere besluttede for nylig, at spillets voldsomme Runebears ikke er værd at kæmpe (åbner i New Tab) sammen med Revenant, Magma Wyrm og ja, endda den “frygtede Dragonfly”.

Andre fjender på samfundets lortliste inkluderer alle de “store” væsener – “Big Bird, Big Hummer/Crayfish, Big Dog og Big Octopus”; Selv de store blomster får en afstemning – Albinaurikerne “med de sorte ting overalt”, Wormfaces, Runebears, bortførende jomfruer, hænder, marionetter og sidst, men ikke mindst, den røde ulv (alle versioner, det ser ud til).

Elden Ring -spillere blev også for nylig sprængt af en sen starter, der på en eller anden måde nåede Gudshin -apostlen uden at forstå en grundlæggende funktion af spillet: Fast Travel (åbner i New Tab).

Det startede en bredere samtale om, hvordan nogle spillere var flere timer i spillet uden at forstå andre nøglefunktioner, med en spiller, der indrømmede, at de var gået helt til Capitol, før de indså, at du kunne leve din kolbe.

En undersøgelse af Elden Ring-spillere afslørede for nylig, hvad vi elsker mest (åbner i New Tab) om Fromsoftwares åbne verden RPG, fra vores yndlingsvåben og Spirit Ashes, til vores foretrukne NPC’er, områder på kortet og bosskampe, selvfølgelig.

Elden Ring i sig selv imponerede også mægtigt os sidste år, så meget, at vi kronede it GamesRadars GOTY i 2022 (åbner i New Tab).

Hvis du allerede har udforsket hver tomme af landene mellem, er her nogle spil som Elden Ring (åbner i ny fane) for at prøve næste.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.