Det lyder som personale Sargent Griggs er tilbage til den nye moderne krigsførelse

Vi ved direkte fra Infinity Ward, at der vil være nogle kendte ansigter, der slutter sig til Captain Price i den genindbildede Call of Duty: Modern Warfare. Nu ser det ud til, at personale Sargent Griggs kunne være et af ansigterne, der vender tilbage.

Griggs var en US Marine i det originale spil, der kæmpede som en del af et forsøg på at fange den ultranationalistiske leder Al-Assad, før han kom sammen med Captain Prices SAS-team for at forhindre en atomkrig. Han blev imidlertid også spillet af Mark Grigsby, dengang hovedanimatør i Infinity Ward, nu animationsdirektør på den nye moderne krigsførelse.

(Billedkredit: Activision)

Jeg havde en chance for at tale med Grigsby om det oprindelige udseende i spillet “:” Joel [Emslie, tidligere Infinity Ward hovedperson, nu studiekunstdirektør] var faktisk den ene. Han var som ‘Jeg kan godt lide dit ansigt, jeg kommer til at sætte dig i spillet,’ “sagde Grigsby til mig i den nylige Modern Warfare-multiplayer-afsløring. Dog forblev han ikke bare et ansigt i længe.” Jeg var bare bliver soldat, og jeg tror, ​​at hoveddesigner Steve Fukuda sagde ‘Jeg tror, ​​du vil være med i spillet nu, hvad vil du have, at dit navn skal være?’ På det tidspunkt var jeg lidt bekymret, jeg ville ikke have Grigsby som min titel derinde. Folk kalder mig Griggs, så jeg var ligesom, okay, bare gør Griggs. Derefter var de som ‘okay skulle gøre dig til en af ​​figurerne i single player’.

Og således blev legenden om Griggs født. Det lyder dog som en legende, der skulle fortsætte i den nye moderne krigføring med Grigsby, der også henvist til tilfældigt og nævnte “denne gang, kommer tilbage, det narrative team var som” lad os bare sætte Griggs tilbage i spillet igen “. Hvordan Griggs vil optræde er ikke klart endnu, men det ser ud som det første skridt mod at få den originale COD4-bande sammen igen.

Call of Duty: Modern Warfare Gunsmith-system | Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer maps | Call of Duty: Modern Warfare-spil