Destiny 2’s nye bueunderklasser er så sjove, at jeg skifter min hoved efter 1600 timer

Ifølge WastedOnDestiny.com har jeg spillet Destiny and Destiny 2 i omkring 1.600 timer helt. På det tidspunkt ville jeg estimere, at jeg har spillet som en Titan for måske, måske 50 timer. Jeg var en fornuftig Hunter-hoved i Destiny 1, og Warlock har altid været min favorit i Destiny 2. Titan-klassen appellerede aldrig til mig – indtil nu. Efter at have brugt over tusind timer fuldstændigt at ignorere klassen, har et strålende øjeblik så grundigt solgt mig på Titan, at jeg ikke kan sætte klassen ned. Det øjeblik så noget sådan ud:

Per de seneste Destiny 2-patchnotater har den seneste Arc Week-opdatering gennemgået gamle bueunderklasser for at bringe dem i overensstemmelse med de underklasser, der blev introduceret i Forsaken. Stormcaller Warlock fik nogle fantastiske nye godbidder, og Arcstrider Hunter er ikke noget at scoff på, men Striker Titan er den store vinder i min bog. Ændringerne til dens bottom skill tree er enkle men enorme. Dens melee-evne, Frontal Assault, genoplader nu dit våben og øger våbenskade med 25% i PvE og 20% ​​i PvP, plus buff’en varer hele 16 sekunder. Dertil kommer, at dets knockout-passive evne nu giver din melee beskadigelse med 60%, når din punch kritiserer eller dræber en fjende, og denne buff kan opretholdes på ubestemt tid, så længe du fortsætter med at slå ting.

Læser, du kunne ikke stoppe mig fra at slå ting.

Dette er nødt til at være det mest sjove jeg nogensinde har haft med en melee-knap. Jeg kan konsekvent behandle så meget nærkampskade som en Titan, som jeg næsten ikke har brug for pistoler. Genindlæsning? Hvad er det? Lefty og righty behøver ingen stinkin ‘genindlæsning. Og takket være en anden Striker-færdighed, der starter sundhedsregnen hver eneste gang Jeg nærmer mig en fjende, jeg kan dykke ind i en gruppe ondskab med hensynsløs opgave og opretholde mig selv gennem ren kraft af fistkager. det er berusende. Det lyder måske som “Hey har du prøvet ilt? Det er ret godt!” til lang tid Titan entusiaster, men jeg er ligeglad. Titans er sjove at spille, og denne opdatering overbeviste mig om det.

Lad mig alligevel afkøle i et øjeblik, for denne opdatering er spændende af mange grunde og stansning af ting, da Titan kun er en af ​​dem. Denne underklasse opgradering gav gavn mere end bare Titans. Warlock bue granater og bue venner er nu absolut bananer, og jægere kan næsten holde trit med Titans i stansafdelingen. Ud over en ren strømforøgelse gav opdateringen alle disse underklasser mere smagfulde evner, som fungerer sammen.

Ved udarbejdelsen af ​​disse bue-buffere er det klart, at Bungies tog signaler fra Forsaken-underklasserne, især Solar Hunter Tree Way of a Thousand Cuts, som har en af ​​de stærkeste færdighedskombinationer af partiet. Disse jægere kan bruge uendelige flammende kasteknive og holde deres dodge energi toppet så længe de fortsætter med at få knivdræber, og deres undvigelse kan øjeblikkeligt genoplade deres knive, hvis de nogensinde løber tør. Det er ikke den mest komplekse bygning i verden, men det er forbløffende sjovt at bruge, og det skaber en sjælden evnebaseret legestil.

De nye bueunderklasser gør det samme. Ligesom top tree Stormcaller får en enorm granat energi refusion på multikills, kan bottom tree Stormcaller spam spam og bue kompiser for dage. Øverste træ Arcstrider kan kæde melees og dodges sammen uendeligt, og bottom tree Striker bliver bedre til at slå ting jo flere ting det slag. Takket være denne opdatering har alle disse underklasser nu klart definerede stilarter og strømningsstilstande, hvor før mange følte sig lidt uensartede, deres evner mærkeligt staccato.

Naturligvis har disse ændringer åbnet en række spændende byggeri ved hjælp af forskellige Exotics. Raiden Flux, Crown of Tempests og Synthoceps var allerede stærke og fortsætter med at udføre, men mere spændende, flere overset eller underudnyttede Exotics er nu relevante. Warlock’s buffed bue buddies gør Getaway Artist måde bedre, og du kan endda argumentere Vesper of Radius med hvor hurtigt rifts genoplade nu. Jægere kan få meget ud af Liar’s Handshake, og Dragon’s Shadow ser bedre ud end nogensinde. I mellemtiden kan Titans vælge fra en uoverstigelig Skullfort, ACD / 0 Feedback hegn, Wormgod Caress, eller endda Heart of Inmost Light. Og på toppen af ​​Exotics har spillerne adgang til stærkere synergier med neutrale rustninger og våbenfærdigheder som aske til aktiver, hands-on og graverobber samt nye færdigheder som swashbuckler.

Mere omhyggeligt er dette netop den slags opdatering, Destiny 2 har brug for til at understøtte sit lineære underklasse system, der i modsætning til Destiny 1 bruger faste færdighedsnoder. Dette system er mere tilgængeligt, men det betyder, at hvis din foretrukne underklasse har en stinker af en færdighed, kan du ikke skifte det ud, hvilket kan blive irriterende. Blandt andet fjernede denne opdatering stort set alle dud-færdighederne fra bue-underklasser – og det gjorde det uden at bryde noget, fordi bufferne blev afbalanceret for PvE og PvP separat. Derfor har Arc Week opdateringen alene givet mig håb om en eventuel ugyldig uge og Solar Week. Titans øverste og nederste hule træer har brug for en masse hjælp, og jeg tror, ​​at temaerne i Hunter og Warlock’s ikke-Forsaken ugyldige klasser kunne blive bedre defineret. Jeg kan ikke vente med at se, hvad Bungie gør med dem.

Det er det vigtigste punkt her. Denne tilfældige, mid-of-the-season opdatering var imponerende og spændende. Det er helt ændret som jeg og mange andre spiller Destiny 2 ved at indsprøjte sjove nye muligheder, og det er perfekt sat scenen for Void Week og Solar Week (selv om jeg gerne vil se arrangementet selv udvidet til bedre at fejre subklasse ændringer) . Jeg troede aldrig engang, at jeg ville holde en Titan, men nu kan jeg ikke forestille mig at spille noget andet. Enhver opdatering, der kan overbevise min stædige røv til at skrive, der er værd at sit salt.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.