Destiny 2: Beyond Light er det mest indtjenende spil på Steam lige nu … og det næsthøjest tjente også

(Billedkredit: Bungie)

Destiny 2: Beyond Light er i øjeblikket det mest indtjenende spil på pc. og den næsthøjeste også.

Forbløffende nok tager den nye udvidelse også en tredje placerer sig i sidste uges største indtjenende spil PC top ti – nummer et sted er for Deluxe Edition, det andet er udvidelsen og sæsonkortet, mens udvidelsen uden noget ekstra tilbehør i øjeblikket tager det syvende sted, ifølge den seneste Steam diagrammer (tak, PCGN).

Bungies seneste sci-fi-udvidelse afslutter Phasmophobias langvarige dominans af topplaceringen, selvom indie-rædslen stadig genererer flere indtægter end Cyberpunk 2077 eller FIFA 21 i denne uge.

Andre spil på top ti-listen efter indtægter inkluderer Football Manager 1§, Sea of ​​Thieves, Among Us og Valve Index VR Kit.

“Beyond Light føles i øjeblikket mere som en sæsonbetonet lancering end en ekspansionsstart,” sagde Austin i sin Destiny 2: Beyond Light review-in-progress. “Jeg druknede i ting at gøre i flere uger efter Shadowkeep kom ud, men jeg er allerede løbet tør for nye ting. Jeg er begejstret for, at flere ting skal tilføjes, og jeg er sikker på, at de vil være, ligesom jeg ‘ Jeg er sikker på at jeg logger ind hver uge for at se dem – hvilket sandsynligvis er hvad Bungie går efter – men jeg savner følelsen af ​​Destiny Christmas.

“Beyond Light er hidtil god, men tempoet giver mig piskesmæld, så jeg både ønsker og har brug for at se mere.”

Mange værger var overraskede over at finde deres Destiny 2 Witherhoard deaktiveret efter et hotfix tidligere på ugen, selvom hvis du for nylig har vovet dig med smeltedigel og blev smeltet, før du næppe havde gydt ind, er du uden tvivl klar over, at der var en god grund til nødskifte.

Der er stadig meget at blive begejstret for i spil i år. Her er de kommende spil i 2020 vi kan virkelig ikke vente på.