Der er en hemmelig kode gemt i den nye Borderlands teaser trailer

Hvis du har set traileren Borderlands 3, har du måske set, at der er en kode gemt i alle de spændende spændende billeder. Hvis du ikke har det, så rolig, jeg har gjort alt det hårde arbejde for dig og har fundet så meget af denne mystiske Borderlands 3-kode som jeg kan! I alt er der 25 cifre gemt i hele videoen, læsning C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H. Yep, det er rigtigt: Det er en Shift-kode, som får dig til fri løbe! Den første sektion er fundet på et rør bag en Psycho statue, den anden ligger ved siden af ​​en Midget statue over dem, den tredje er på den flyvende bil piloteret af de fire spilbare Vault Hunters (som du kan læse mere om i min Borderlands 3 trailer sammenbrudstykke), den ene er på flyets fløj, og den sidste er lige over Ellie. Bare se nedenfor for at se, hvad godbidder venter, eller se videoen for at se de andre hemmeligheder, jeg fandt!

Læs mere

19 ting du savnede i den nye Borderlands trailer: Lille Tina er voksen, Lilith er din fjende (?), Og Atlas kan have en psyko hær

Den mest sandsynlige udfordrer er, at det er en Borderlands 3 Shift-kode, de koder, der låser op Golden Keys i Borderlands 2, som, når de indløses i Sanctuary, får dig til at blive speciel lod. Faktisk virker det tilsyneladende på pc allerede, så giv det en tur, hvis du ikke har endnu! Ifølge Reddit, når du indløser det i enten Borderlands 2 eller Pre-Sequel, får du følgende besked:

“Tak fordi du er begejstret nok til at dissekere den nye banditmaske med Dr. Zeds nåde! Som belønning har du fået Salvador’s Community Day skin og 5 Golden Keys! Der er flere skind til at blive givet, så held og lykke ud der, Vault Hunter! “

Du vil næsten helt sikkert kunne se lidt mere Borderlands godhed under Gearbox’s PAX stream, der starter morgen klokken 19:00 GMT / 2:00 EDT / 11 AM EDT. Hvis det er en Shift Code, så håber jeg virkelig, at det vil låse op for en særlig ny hud for at fejre meddelelsen om Borderlands 3, og jeg virkelig, virkelig håber at huden hentyder til, hvad der skete med de fire Vault Hunters (seks, hvis du tæller Gaige og Krieg, som du helt bør) efter begivenhederne i Borderlands 2. Please.

Ønsker du mere FPS godhed nu, da Borderlands 3 er blevet annonceret? Her er den bedste FPS spil Du kan spille, hvis al denne tale om Borderlands 3 har fået dig til at tørre for at vende tilbage til en stjerneskytter!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.