Denne Xbox One S-aftale leveres med 7 spil, hvilket sparer dig en fjollet mængde penge

Nej, det er ikke en April Fool’s joke – Currys og PC World er sælger en 1TB Xbox One S, Doom, Overwatch, Fallout 76, Tekken 7, Project Cars 2, Mafia 3 og Killer Instinct Combo Breaker Pack til £ 249 (og trækker vejret). Det betyder i det væsentlige 7 spil til kun £ 50 mere end konsollen alene. Det er ikke for lurvet.

1TB Xbox One S + Doom + Overwatch + Fallout 76 + Tekken 7 + Projektbiler 2 + Mafia 3 + Killer Instinct Combo Breaker Pack er £ 249 (spar ca. £ 50)
God April! Har en konsol og en hel masse spil at fejre. Se Deal

Mens Fallout 76 og Mafia 3 er utroligt fejlagtige, er der stadig nok kvalitetsspil i denne bundle for at gøre det hele værd. Overwatch? En fantastisk multiplayer shooter. Tekken 7? En førsteklasses fighter. Doom? En fremragende single-player FPS remake. Jeg kunne fortsætte, men du får billedet. Dybest set er der meget værdi for pengene her.

For mere, gå ikke glip af vores guide til de bedste Xbox One-bundter. Alternativt gå over til vores liste over dræber Xbox One X tilbud, hvis du foretrækker lidt mere hestekræfter i din konsol.

Nogle netbutikker giver os et lille stykke, hvis du køber noget gennem en af ​​vores links. Læs vores affiliate politik for mere info.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.