Denne live-action Sekiro parodi får alt så rigtigt

Det er altid sjovt, når fans udtrykker deres kærlighed til et spil med en veloprettet parodi – og det er endnu bedre, når de latterlige øjeblikke taler direkte til din egen oplevelse. Sådan er tilfældet med denne pitch-perfekte Sekiro-parodi, der er oprettet af den kinesiske YouTube-kanal Sonar og resurfaced på Reddit. Hvis du kender kampen for at bekæmpe Sekiros tidlige chefer, er disse fan-film kamp scener definitionen af ​​#relatable.

Lige fra get-go’en negerer spjældet de tidlige øjeblikke med at snyde med kontrollerne, som du forsøger at mestre Wolfs angreb og forsvar, med UI-overlay og lydeffekter i spillet til stor effekt i hele videoen. Jeg smurrede, da den gruppe gutter sluttede sig til arme for at skabe et forløbet skulptørens Idol-waypoint, så blev de direkte guffawed, da de kanaliserede vignetterne på Sekiis skærmbilleder.

Hvis du har besøgt Hirata Estate-hukommelsen og konfronteret med Lady Butterfly, vil du sprænge op på, hvordan filmmagere genskaber oplevelsen af ​​denne imponerende biddy. Jeg kan helt sikkert vidne til oplevelsen af ​​at dø flere gange, så det er nødvendigt at løbe forbi den skrantende NPC Inosuke og insta-kill den nærliggende skovl igen og igen. På et tidspunkt i mine gentagne forsøg ville jeg have hilst velkommen en måde at oste bossens kamp ved at spille hide-and-seek med Lady Butterfly og derefter udføre hende, når hun rejser på en kant.

Dernæst er kampen mod Gyoubu Masataka Oniwa på sin hest (som er lavet af pap, i dette tilfælde). Den prangende kamp finder sted i et junkyard, der ligner noget på den ligebladede slagmark, hvis du vælter, og indeholder endda nøglemomenter som grappling for at lukke afstanden til et par hurtige strejker. Og dreng, oh boy, kender jeg smerten ved at poppe flere sukkerbuffere, kun for at blive dræbt straks og effektivt spilde mine dyrebare slik. Videoen slutter endda med Wolf, der bruger Gyoubu’s Battle Memory til at øge sin angrebskraft, som du altid bør gøre efter en bosskamp. Denne parodi er i et ord strålende, og jeg vil gerne se mere af Sekiros chefskampe genskabt i denne stil.

Sekiro walkthrough | Sekiro tips | Sekiro Dragon rot | Sekiro Bønneperler | Sekiro Gourd frø | Sekiro Shinobi Prosthetics| Sekiro chefer

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.