Death Stranding’s Norman Reedus siger, at det er positivt, skræmmende og deprimerende alt på samme tid

Selv efter at have set nogle legitime Death Stranding-spil på E3 2018, har vi stadig uendelige spørgsmål om, hvad det dunkende video-spil egentlig er. Et nyligt offentliggjort Metro-interview med Norman Reedus (som spiller hovedpersonen Sam Bridges) kan give dig en bedre ide om, hvilken direktør Hideo Kojima skal til, selvom Reedus åbenbaring er langt fra en funktionsliste og våbenbrud.

“Konceptet er så langt ude i fremtiden,” sagde Reedus. “I stedet for at eliminere alle omkring dig, bringer det alle sammen. Det er et meget positivt videospil, men skræmmende og deprimerende på samme tid.”

Reedus tilføjede, at han “aldrig set noget som det vi laver” på Death Stranding. Og offentligheden har heller ikke set det endnu. På trods af at jeg deler nok trailere til komfortabelt at fylde en tv-timers timeslot (jeg spekulerer på, om Kojima nogensinde har tænkt på at komme ind på tv), siger Reedus, at vi stadig ikke får det fulde billede.

“Påhængskøretøjerne viser dig et aspekt af det, men ikke et helt billede af, hvad spillet vil være,” sagde Reedus. “Det er som en helt anden ting. Det er kompliceret, det er et vanvittigt kompliceret spil. Jeg har lært meget om videospil, der gør det.”

Forhåbentlig vil resten af ​​os ikke vente meget længere for at lære mere om dette bestemt videospil. Det skal trods alt være et PS4-spil, og spøgelsen på PS5 er begyndt at væve stort i horisonten. Indtil da holder vi bare fantasere om at hænge ud og spise kage med Hideo Kojima og Mads Mikkelsen.

Du har måske en nemmere tid på at vente på dødsflyvning, hvis du kigger gennem vores liste over bedste PS4 spil og se om der er noget du savnede.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.