De hemmelige kampklubber i Dark Souls 3 repræsenterer en af ​​spillets største udfordringer

(Billedkredit: FromSoftware)

Jeg scanner slagmarken. Beliggenhed? Den sunkne balkon med halvcirkel bag på Pontiff Sulyvahns bosskampkammer. Modstandere? Tre lysende røde menneskelige spillere – en pyromancer, en mage og en Smough’s Great Hammer-wielding warrior. Mig? Jeg er klar til at kæmpe. Altid. Lad os gå.

Jeg springer fra trapperummet ovenover, nederdel over bunker af ubesværet græs ved mine fødder og springer derefter ud mod magen til højre, som tilsyneladende er fastlåst i spillets ‘velkomst’ gestus. Et kedeligt thud efterfulgt af et højt klang ekko omkring arenaen, da mit Dragonslayer Swordspear forbinder med sit mål, og derefter betonen nedenfor på efterfølgende.

Jeg forbereder mig på en riposte, men i stedet … stilhed. Ingen bevæger sig. Tåge ruller over den smuldrende barriere på ydersiden af ​​balkonen, og dens linjer med udsmykkede gotiske statuer kaster stenede stirrer i afstanden. Jeg holder pause. De holder pause. Og så … KRAV! BANG! Wallop! Jeg er nede. Jeg har været overalt. De bastards! DU DØDE. Nå, duh.

På trods af hvad der måske blev set som underlig opførsel fra mine modstandere i Dark Souls 3 online PvP-møde beskrevet ovenfor, ville jeg faktisk uforvarende snuble over en af ​​seriens berømte kampklubber – spillerorganiserede kampe, hvor to mennesker kæmper det ud til døden, og invasionens resterende deltagere holder øje med fra sidelinjen.

Velkommen til Knight Club

(Billedkredit: FromSoftware)

I mangel af stemmechats fungerer seriens ‘bevægelsessystem som set-stykker’ eneste kommunikationsmiddel, som for nykommere kan være både forvirrende og morsomt. I ovennævnte scenarie, for eksempel, sagde mageen, der mosede velkomstbevægelsen, faktisk: “Hvad pokker gør du, kammerat? Bekæmp blokken midt i ringen.”

Men selvfølgelig er den eneste måde at lære disse barske regler via den ene metode, Souls-serien er kendt for: død. Bekæmpe den forkerte fyr? DU DØDE. Invadere fra sidelinjen, før en kamp er afsluttet? DU DØDE. Undlader at byde kampfolk velkommen uden den passende gestus? DU DØDE. Og kardinal synden: chug en sundhedsgendannende Estus Flask, før din kamp er forbi? Åh, mand, DU er bestemt død.

Find en kampklub

(Billedkredit: FromSoftware)

Vil du blive involveret i handlingen? Her er en Dark Souls 3-placering og etikettevejledning, så du kommer i gang.

Når du først lærer reberne, er Dark Souls ‘kampklubber imidlertid sjovt. Efter den kortvarige og blodige uoverensstemmelse, der blev skitseret tidligere, skurede jeg seriens samfundstråde for at give dens kampklubber en ordentlig knæk af Notched Whip. Jeg lærte de bedste og mest besøgte pletter til kamp-klubbing, de mest passende bevægelser og deres pseudokontekstualiserede betydninger, hvordan jeg er vært for mine egne sæt-tos og hvordan jeg bedst lærer som observatør. Jeg lærte, at kampklubber ofte kaster deres slagmarker med flerfarvede prisme-sten – kosmetiske genstande, der bruges som markører i spillet – og at ligesom Sen’s Fortress, Oolacile, Iron Keep og High Wall Of Lothric betragtes som hotspots i hele serien. På samme måde har Dark Souls III den mest befolkede kampklubbscene i dag, men sidste års Remastered har bragt nyt liv ind i originalens frontlinier.

Som enhver Dark Souls-læringskurve, døde jeg og døde og døde i min søgen efter kampklubs succes og fandt, at de våbenfri, bare fisted melees var den mest underholdende. Seriøst, kan du prøve at slå syv nuancer fra en modstander, en hel del af sundheden ad gangen, mens en håndfuld røde silhuetter panisk springer til glæde, glæde eller prise solen fra sidelinjen uden at knække et smil.

Overtræd ikke reglerne

(Billedkredit: FromSoftware)

Et møde så mig se fra mængden, da en anden klap gik væk, klatrede op til toppen af ​​en bakke og så hele slaget gennem hans kikkert, klappede, mens han gik – som om han stirrede ned fra teatrets øverste cirkel, mens vi minions gned skuldre i båsene.

Nu fuld af selvtillid, forståelse af reglerne og sikker i viden om, at dette er min kampklub, jeg er værten her, og jeg vil bevæge mit lille hjerte ud med fuld støtte fra mine kæmpere. Jeg er manden. Jeg er uberørt. Jeg har tilnavnet mig selv Tyler Lordran i et dårligt passende nod til både spilverdenen og hovedpersonen i Fight Club-filmen.

Frisk kød kommer ind på balkonen bag på Pontiff Sulyvahns kammer. Han runder arenaen, åbner et Firelink Greatsword og bevæger sig mod midten. Han tager en Estus. Kampen er ikke begyndt, så jeg lod den glide. Jeg bevæger mig en ordentlig bue-gestus. Han strejker og slår mig. Han holder pause. Vi pauser. Jeg chug en Estus. Alle indsatser er slået fra. Lad os hente ham, gutter. Det er den eneste måde, han lærer.

Denne funktion dukkede først op i Officielt Xbox Magazine. For flere artikler som den, du lige har læst, hvorfor ikke tjekke alle de tilbud på OXM-abonnement på MyFavouriteMagazines.