De døde ved dagslys Sadako Rising DLC ​​er skræmmende (og vanskelig)

"Død (Billedkredit: Adfærdsinteraktiv)

Den nye døde ved dagslys Sadako Rising DLC ​​minder mig konstant om, at jeg stadig er meget dårlig på dette spil.

Ikke kun er jeg en middelmådig morder, men jeg er absolut forstenet halvdelen af ​​tiden. Sadako Rising DLC ​​centrerer sig omkring den ikoniske japanske horror -franchise Ringu eller ringen, og den nye morder er konsekvent skræmmende. Hun er også skræmmende for at prøve at bebo, da hun er en af ​​de vanskeligere mordere at deltage i død efter dagslys. Så selvom jeg bestemt hygger mig at spille den nyeste iteration af døde efter dagslys, har jeg en masse arbejde at gøre, hvis jeg vil blive betragtet som en halv anstændig spiller, og Sadako Rising er en skarp påmindelse om det .

Sadako trives

"Død

(Billedkredit: Adfærd interaktiv)

Sadako Rising DLC ​​er skræmmende som helvede – og ikke kun under kampe. Da jeg går gennem menuerne, der læser om den nye morder (kendt i spillet som Onryō), blandes den lille, vandfanger pige frem og tilbage på skærmen. Død ved dagslys inkluderer hendes lore fra Ringu -serien, så jeg får en chance for at refiliere mig selv med hendes historie.

Sadako Yamamura er en magtfuld og dødelig onryō, datter af en berømt seer, der plejede at tilbringe timer på timer på stranden og stirrer ud i havet. Nogle sagde, at denne bisarre opførsel hilste tilstedeværelsen af ​​et ondt monster velkommen, der påvirkede det ufødte barn i hendes skød. Som sådan blev Sadako født med kræfter, der blussede med hendes raseri, og efter at have dræbt en mand, der spottede sin mor, blev lokket til en brønd og skubbet ind i den, hvor hun omkom. Efter at have afsluttet denne forfærdelige historie, går jeg hen til hendes blodweb (eller dygtighedstræ) og begynder at udjævne hende, min pande furede i koncentration, mens mit sind vandrer tilbage til den forfærdelige skæbne for den lille pige. Det er så, at den shambling ånd i Sadako pludselig dukker op, så tæt det føles som om hun kommer til at kravle ud af skærmen.

Jeg råber så højt, at jeg skræmmer min ovenpå nabo, der råber tilbage på mig, mens jeg kryber op i min sofa og trækker fødderne op, som om det vil beskytte mig mod onde ånder. Yup, død ved dagslys har nu en menuhoppskræk – som har skræmt skiten ud af andre spillere, så det er i det mindste ikke kun mig. Men som en velkendt skræmmende kat, skræmmer dette spring mig så meget, at jeg går ind i min første kamp utroligt springende, mine palmer våde af frygt-svede. Det hjælper ikke, at jeg beslutter at stå i kø som en overlevende efter at have lidt død efter dagslys berygtet lange dræberkøtider i næsten 15 minutter – min første kamp i uger, og jeg går i rystet til min kerne.

Morderen i mit første spil er ikke Sadako, men jeg er på en sådan barberkant, at jeg ikke kan tænke lige. Jeg savner mine første flere hurtige tidsbegivenheder, der højt advarer morderen om min placering. Jeg er den første overlevende hooked, og som jeg ikke kender kortet, bliver jeg ved med at blive fanget. Inden jeg endda har en chance for at rolige ordentligt, kammer morderen mig for tredje gang, og jeg er taget væk af enheden. Så jeg beslutter, at det er tid til at prøve Sadako – jeg kan ikke være bange for noget, hvis jeg legemliggør det, ikke?

Dræberinstinkt

"Død

(Billedkredit: Adfærdsinteraktiv)

Forkert. Sadako er en utrolig hård morder at få fat på for en ret ny spiller-når alt kommer til alt er hun kategoriseret som “hård” i død af dagslys tre-lags vanskelighedsvurdering. Ligesom Wraith kan Sadako skifte til en form, der ikke kan påvises for de overlevende, men denne form er også en, hvor hun ikke kan angribe. For at skade de overlevende skal du skifte til en mere håndgribelig form, kaldet manifestering. Når du spiller Sadako, vises tv på tværs af kortet, og du kan vælge dem ved at dirigere din reticle og projicere ind i dem, mens de er de-manifesteret. At gøre dette gør en håndgribelig form for Sadako -crawl ud af tv’et, du har projiceret hende på, som kan skræmme de overlevende, men bestemt giver dem tid til at løbe væk.

Som sådan tilbringer jeg de første fem minutter af min kamp, ​​da Sadako kryber rundt i de-manifesteret form og prøver at finde overlevende. Når jeg projicerer ind i et tv i nærheden af, hvor jeg bare blev advaret om en generatorlyd, er der ingen overlevende i syne. Og da overlevende kan lukke tv’er, bliver mine teleporteringsmuligheder hurtigt knappe, da de kan (og gøre) lukke flere tv’er i nærheden af ​​generatorer, og cooldown for dem føles temmelig lang. Plus, det ser ud til, at de er opmærksomme på min tilstedeværelse, selv når jeg ikke er manifesteret, og uden et væld af frynsegoder, jeg bare shambler om kortet i min dressing kjole og føler dig dum.

Jeg har lært, at det er sådan, det altid er med en ny død af dagslys morder, især hvis du stadig lærer spillets reb (som er temmelig sammenfiltret). Der er så mange frynsegoder i dette spil, at det er svært at fuldt ud forstå dem alle, og at falde i en kamp med en ny, lavt niveau morder er beslægtet med den scene i Harry Potter, når alle børnene forvandler deres største frygt til noget latterligt. Jeg er sikker på, at de overlevende ikke var bange for, at en lille pige forsøgte og undlod at angribe dem gennem en nedtænkt palle, og de var heller ikke bange for mig, da jeg hjælpeløst jagede dem gennem udgangen. Alle fire overlevende gjorde det levende i en pinligt kort tid i mit første spil som Sadako, og mine næste flere går ikke bedre.

Så jeg bytter tilbage til Survivor og spiller et par flere spil som DLCs anden nye karakter, Yoichi Asakawa, en karakter, der først blev introduceret i Ringu -franchisen som en ung dreng. Min første kamp tilbage som Survivor, jeg spiller Yoichi til morderens Sadako, og det er klart, at den person, der spiller morderen, ønsker at gøre et eksempel ud af mig, da de fortsat søger mig. Når jeg prøver at krydre væk fra Onryō, spillets hjertebundende lydcue, der advarer mig om hendes nærhed, faldt jeg hurtigt af den hævnige ånd. Jeg er klar over, at jeg sveder og beslutter, at jeg har haft nok bange for natten. Død ved dagslys er stadig straffende hårdt, og Sadako Rising DLC ​​er bare en påmindelse om, at jeg har en lang vej at gå, før jeg er en mester i døden.

Hvis du leder efter nogle andre fremragende bange på dette tidspunkt af året, skal du gå over til vores bedste horror -spil guide til mere.

"Alyssa Alyssa Mercante

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Alyssa Mercante er redaktør og indeholder forfatter på GamesRadar baseret i Brooklyn, NY. Før hun kom ind i branchen, fik hun sin kandidatgrad i moderne og moderne litteratur ved Newcastle University med en afhandling med fokus på moderne indie -spil. Hun bruger det meste af sin tid på at spille konkurrencedygtige skyttere og dybdegående RPG’er og var for nylig på et PAX-panel om de bedste barer i videospil. I sin fritid redder Alyssa katte, praktiserer hende italiensk og spiller fodbold.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.