Days Gone forfatter og instruktør forlader begge Sony Bend Studio

Dage forbi(Billedkredit: SIE Bend Studio)

To højt profilerede Days Gone-udviklere har forladt Sony Bend Studios. 

Forfatter og instruktør John Garvin samt spilregissør Jeff Ross har begge forladt AAA-studiet bag action-eventyrspil i 2019, Days Gone. 

Begge udviklere tog til Twitter for at annoncere deres afgang med Ross og sagde: “Denne uge er min sidste på @PlayStation og @BendStudio. Jeg er utrolig stolt af alle de spil, jeg fik at lave, men ser også frem til nye udfordringer.” Det ser ud til, at Days Gone-direktøren vil gå videre til noget nyt, der er en mulighed for, at han kunne arbejde med et andet studie, men Ross har endnu ikke meddelt sine fremtidige planer. 

Denne uge er min sidste på @PlayStation og @BendStudio. Jeg er utrolig stolt af alle de spil, jeg skal lave, men ser også frem til nye udfordringer. Jeg sender indlæg om mine planer senere, men jeg flytter til Chicago, når COVID er beroliget. #JeffsGone #DaysGone 1. december 2020

Garvin gik nærmere ind på sin Twitter-tråd, han sagde: “Hej alle, en hurtig meddelelse: Jeg har ikke talt om dette før af forskellige årsager, men jeg er ikke længere hos Bend Studio og har ikke været i over en periode år.” Garvin forklarer, at siden Days Gone blev sendt, har han fokuseret på personlige projekter og generelt haft en pause fra spilbranchen. 

Hej alle, en hurtig meddelelse: Jeg har ikke talt om dette før af forskellige årsager, men jeg er ikke længere hos Bend Studio og har ikke været det i over et år. Siden Days Gone afsendt har jeg fokuseret på personlige projekter: maleri, skrivning, udgivelse. (1. december 2020

Han sagde videre: “I løbet af de sidste to årtier hjalp jeg studiet med at vokse til en stor udvikler, nu en del af Sony-familien. Undervejs skrev og instruerede jeg hvert spil fra Siphon Filter gennem Days Gone, inklusive to af mine favoritter, Resistance: Retribution og Uncharted Golden Abyss. Til sidst vil jeg takke fansen af ​​Days Gone, Siphon Filter, Resistance: Retribution og Uncharted Golden Abyss. Du er den bedste. For mig var disse ikke bare spil projekter, de var kærlighedsarbejder, og du lavede alle de timer, det tog os at skabe dem umagen værd. Tak! “

Days Gone blev lanceret i begyndelsen af ​​2019 til PS4 og har for nylig haft en PS5-opgradering, der inkluderer dynamisk 4K og 60 fps for at opretholde ensartet ydeevne. 

Tjek vores Dage væk vejledning for alt hvad du behøver for at overleve Freaker-udbruddet.