Cyberpunk 2077 vil ikke være en episk butik eksklusiv, CD Projekt Red bekræfter

Hvis du var foruroliget over mængden af ​​spil, der er bestemt til at være eksklusiv til Epic Store, som Metro Exodus, Afterparty og The Outer Worlds, har du ingen frygt: Cyberpunk 2077 vil ikke være en eksklusiv episk butik. Nyhederne spillet direkte fra Marcin Momot, CD Projekt Reds Community Lead. Faktisk vil CD Projekt Red ifølge ham sige “Cyberpunk 2077 tilgængelig for så mange spillere som muligt på deres platform”. Så dybest set er deres dystopiske urban RPG kommer til at være overalt. Altid, husk da Red Dead Redemption 2 kom ud? Det bliver sådan igen, men potentielt større som cyberpunk 2077 vil også være på pc’en. Og det gør jeg, jeg kan bare ikke vente.

Vores mål er at gøre Cyberpunk 2077 tilgængelig for så mange spillere som muligt på deres platform. https://t.co/AHSEGPwx3yMarch 21, 2019

Nu, da det er blevet bekræftet af CD Projekt Red, at det har til formål at få spillet ud i 2021, er det virkelig ikke så længe, ​​indtil titlen kommer i vores skumle vanter. Og jeg ved, at dette kan være en strækning, men kunne “platformen til valg” muligvis omfatte … Nintendo Switch ?! Ja ja, jeg ved det. Jeg er latterlig. Men jeg kan bare ikke ryste det mentale billede, hvor jeg slår ned Night Citys gader, når jeg er på min daglige pendling, eller skyderobotere med kugler, der går rundt om hjørner i en malerisk landepark. Hej, vi kan drømme, ikke?

Hvis alt det, der snakker om Cyberpunk 2077, har fået dig i humør til mere RPG godhed, er her den bedste RPG spil at spille lige nu, eller se videoen nedenfor for at se en hel 48 minutters Cyberpunk 2077 gameplay!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.