Cyberpunk 2077 søgende direktør siger, at Deus Ex var en stor inspiration – og ikke kun solbrillerne

Cyberpunk 2077 repræsenterer en stor ændring for CD Projekt Red, og ikke kun fordi det er en sci-fi RPG snarere end en fantasy RPG som The Witcher-serien. Det er et første-personers simpelt sim set i en nyoplyst by, og som questdirektør Mateusz Tomaskiewicz forklarede i et nyligt interview med AreaJugones (gennem Google Translate), sigter det på en helt anden oplevelse end The Witcher.

“Vi forsøger at fange det, der har arbejdet med The Witcher, og vi arbejder også på gameplayets mangfoldighed og ikke-linearitet,” sagde Tomaskiewicz. Hvor Witcher forsøgte at gifte sig med en massiv åben verden til en stærk, central historie, siger Tomaskiewicz, at han var inspireret af spil som Deus Ex, Vampire Bloodlines, og endda The Elder Scrolls, mens hun arbejdede på Cyberpunk. I øvrigt var han sikkert glad for at lære at Bloodlines nu får en efterfølger næsten 15 år senere.

“Jeg vil sige Deus Ex-franchisen, især den oprindelige Deus Ex,” sagde Tomaskiewicz om sine inspirationer. “Denne har haft stor indflydelse på mig som udvikler og spiller tilbage, da jeg spillede det for første gang for mange år siden. Og hvad jeg virkelig kunne lide om det spil var at fuldføre missionerne på mange måder. Det var ikke kun baseret på dialog beslutninger, da du også havde de ting, der var på kortet og dens forskellige indtastningssteder, som gjorde det muligt for dig at komme ind i bygninger samt elementer, der åbnede forskellige veje i historien. ”

Quest design vil være afgørende for Cyberpunk 2077s historiefortælling. Som questdesigner Patrick Mills sagde tidligere, vil alle spillets sideopdrag have detaljer og produktionsværdier “så højt som eller tæt på den kritiske vej.” Mills sagde også hver side quest “skal have noget, du aldrig har set før”, som dovetails pænt med den åbne Deus Ex tilgang Tomaskiewicz beskrevet.

Cyberpunk 2077 vil angiveligt frigive i 2021, sammen med et andet uanmeldt spil fra CD Projekt Red.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.