Chris Pratt deler “ulovlig” bag scenen videoen fra store Avengers: Endgame plot point

Der vil aldrig være en anden filmisk begivenhed som Avengers: Endgame, og Chris Pratt vidste det, da han piskede ud af sin telefon og begyndte at filme den største samling af Jordens mægtigste helte (skuespillere) maling omkring på set – på trods af at det tilsyneladende var super imod reglerne. Heldigvis vidste skuespilleren bag stjerneherre godt nok til at holde af med at sende videoen til efter Endgame kom ud.

Taler om hvilke, pas på Avengers: Endgame spoilers i resten af ​​denne artikel! Hvis du ikke har set filmen endnu, vil du sandsynligvis bare mosey lige sammen. Kan jeg anbefale vores Endgame-spoiler-free liste over hver ny Marvel film kommer i de kommende år?

Jeg husker at blive blæst væk i dette øjeblik på @avengers sæt. Ingen fik lov til at filme noget på deres telefoner. Jeg sagde at skrue den. Ingen regel ville forhindre mig i at tage fat på denne mulighed for en gang i livet for at fange denne samling af stjerner, en gruppe der sandsynligvis aldrig vil være i samme rum igen. Vi er så velsignede. chris pratt

Et billede indsendt af @prattprattpratt den 29. apr, 2019 kl. 12:57 PDT

Pratts video ser ud til at være blevet taget før filmen den store endelige kamp, ​​men efter, da Hulk slog tilbage og vendte tilbage til Avengers (og alle andre vendte sig til støv af Thanos) til livet. Der er Dave Bautista i en behagelig hættetrøje over hans drue-lilla farvede hud, Jeremy Renner kommer helt ind i karakter, da han lurker humør over alle andre, Chris Evans hammede det op for smartphone-kameraet og et ton mere.

Der vil være mange flere Marvel-film, og chancerne er, hvad den nye historie følger Infinity Saga vil føre op til sin egen spændende “alles her” konklusion (før man starter igen igen). Men stor det går, det bliver det ikke den første. Uanset om du ser frem til en anden 22 vidunder film eller hvis du er klar til at gå på pension sammen med Dr. Banner, har det været et helvede af en tur.

Undre sig hvor det hele kunne gå herfra? Vi også – og vi lagde nogle muligheder i Hvad kommer i Marvel fase 4. Eller se en video guide til nogle af de spørgsmål, vi stadig havde efter kreditterne rullet.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.