Charlie Cox gennemgår Ben Afflecks Daredevil -film: “The Suit Sucks!”

"Ben (Billedkredit: Studier fra det 20. århundrede)

Charlie Cox er ikke fan af The Daredevil -filmen med hovedrollen i Ben Affleck, som blev frigivet tilbage i 2003. Og han er heller ikke ivrig efter dragt.

”Jeg så det en gang, og så ville jeg gå og gøre mine egne ting,” sagde Cox på dette års Mellemøsten Film & Comic Con (via People (åbner i New Tab)). “Jeg havde ikke set det, før jeg fik rollen. Jeg så den, da jeg fik rollen.”

Cox sagde, at Affleck gør “en rigtig god Matt Murdock”, og at “Jeg kan godt lide hans Matt Murdock”, men tilføjede: “Jeg elsker ikke filmen. Jeg har lyst til, at filmen prøvede at gøre for meget, og det var en Lidt tonalt forvirret. ”

Han fortsatte: “De havde alle i den film – de havde kingpin, de havde bullseye, de havde Elektra, de havde Karen Page, de havde tåget. Det var mættet, og det var to timer. Så det var en del af dette problem. Og sagen suger! ”

Cox spillede Matt Murdock (alias Daredevil), den blinde advokat om dagen og superhelt om natten i Netflix-serien, der løb i tre sæsoner mellem 2015 og 2018. Han havde også en komo i Spider-Man: No Way Home, da Matt Murdock er hyret til at give Peter Parker (Tom Holland) juridisk rådgivning efter Mysterios død. Daredevil sammen med Jesica Jones, Iron Fist og Luke Cage kommer nu til Disney Plus.

Næste op for Marvel er Moon Knight, med hovedrollen i Oscar Isaac, der ankommer til Disney Plus den 30. marts. Mens vi venter, skal du sørge for at være ajour med MCU med vores guide til Marvel Fase 4.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.