Call of Duty: Warzone’s nye Scopes og Scatter Guns-tilstand begrænser dit arsenal til snigskyttere og haglgeværer

(Billedkredit: Activision)

Call of Duty: Warzone nyder allerede en bredde af nyt indhold takket være sidste uges udgivelse af Call of Duty: Modern Warfare sæson 3, men udvikleren Infinity Ward er ikke færdig der. Fra i dag er en ny begrænset tidsindstilling tilgængelig i den gratis-til-spille kamp royale, og det er sikker på at sætte testen til dine skarpskærmskaber. 

Scopes and Scatter Guns Trios er nøjagtigt, hvordan det lyder, hvilket reducerer Warzons våbenpulje udelukkende til snigskytterifler og haglgevær, i det Activision beskriver som en “twist på Battle Royale, der bringer dig ind i nye rækkeområder.”

Læs mere

(Billedkredit: Activision)

Modern Warfare bedst M4 builds: de bedste M4A1-belastninger, vi har fundet

Call of Duty: Modern Warfare får også en dobbelt XP (og dobbeltvåben XP) weekend, der starter denne fredag, og det inkluderer alle de oplevelsespunkter, du tjener i Warzone, ud over førstepersonsskytternes centrale multiplayer-tilstande. 

Den dobbelte XP-periode går officielt live fra 17. april kl 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST indtil mandag 20. april kl 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST, så sørg for at springe ind for de ekstra point, mens du kan. 

Rygter siger, at en Warzone Duos-tilstand også vil blive introduceret i sin kamp Royale-arena i de kommende uger sammen med mange andre overraskelser og nye funktioner, som Infinity Ward drillede i starten af ​​sæson 3. 

Kunne kaptajn Price endelig debutere i den sidste mandestående dødskamp i den nærmeste fremtid? Han er bestemt bekendt med layoutet af Modern Warfare 2’s Gulag, når alt kommer til alt…

Til mere, tjek bedste Call of Duty-spil i seriens historie, eller find ud af, hvad vi har spillet i denne usædvanlige tid via den seneste episode af Trending Theme nedenfor.