Britbox streaming service lancerer i Storbritannien, men den amerikanske version er bare forældede crumpets og kriminalitet

Jeg kunne have boet i USA i fem år, men jeg spiser stadig krøller, drikker ordentlig te med mælk og overvejer fanny et barnligt kælenavn til en kvindes kønsorganer. Mens jeg elsker dette modige nye land HBO, Hulu og nok rigtige Housewives til at trampe en landsby, savner jeg britisk tv med hævn. Normalt indhenter jeg min Googlebox, dårlige kriminalitet dramaer og episoder Alan Partridge kræver enten nogle fiddling rundt med en VPN-tjeneste eller tålmodigheden til at vente og se om en af ​​de amerikanske kanaler eller streaming tjenester eller henter det op. Så hørte jeg om Britbox.

Tjenesten har været tilgængelig i amerikansk for et stykke tid – jeg tilføjede det til min Amazon Prime-videotjeneste for princely summen på $ 6,99 – men BBC og ITV lancerer det i Storbritannien som en rival til Netflix. Jeg forestiller mig, at det betyder, at det vil blive fyldt med brillante britiske shows som Doctor Who, Love Island, alle de fantastiske BBC wildlife-dokumentarer, alle udgivet snart efter at de har sendt live-tv. Jeg er ked af at rapportere, det er ikke tilfældet med den amerikanske version af tjenesten.

Crackers og crappiness

Udvælgelsen af ​​uaktuelle britiske forbrydelseshows var så forældet, at det føltes som om jeg ved et uheld havde rejst til det støvede videoudlejningsvalg af en landsbybutik i Cotswolds. Ja, der er et par nuggets nye blandt ballerne med fluff, du kan se dagtimers tv-show Godmorgen, hvis Piers Morgan ikke laver din undervogn tætning, der er de elendigt såber, vi briter elsker, fordi vi ikke kan føle følelser medmindre det sker i en pub, men for det meste stirrer du ned i løbet af halvfemserne ‘klassikere’ som en fod i graven, kolde fødder og cracker.

Ikke at disse ikke har plads, men det føles bare en smule brugte butikker, især når du tror, ​​at de skinnende nye shows er kun et nyt månedligt abonnement væk på andre tjenester. Den bedste og den lyseste sælges til Netflix, Hulu og Amazon Prime – Derry Girls, The Great British Bake Off, Bodyguard, Fleabag – og nogle gør det til kabel, som Killing Eve eller Downton Abbey. For $ 7 om måneden vil du have et stykke af den bøf og nyretærte. Det kan måske ikke synes meget, men det er tæt på en $ 100 om året for shows, der netop er blevet brugt i disse dage til at udfylde de 2m huller i tv-planerne på en bankferie mandag.

Mig? Jeg er glad for at betale for store britiske tv-shows, jeg vil gerne stubbe et gebyr til BBC, Channel 4, ITV, en risikabel blok kaldet Ian, der svor, at han kunne få mig til øjeblikket Love Island til et lille månedligt gebyr – i stedet for konstant at gå ind i hemmelige agent mode med en VPN bare for at se, om Wes og Megan gør den beskidte handling. Tag mine dollars England, tag dem og lad mig bare se.

Så dårlige nyheder, mine engelske venner, mens iPlayer og Channel 4 og ITV Hub stadig eksisterer Britbox handler lige så meget for dig som en chokolade tekande. Medmindre du er forelsket i Victor Meldrew.

Glem Britbox for nu, her er alt, hvad vi ved om det nye Disney + streaming service lanceringen senere i år.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.