Borderlands 3 mikrotransaktioner kommer, men de vil ikke være ‘pay-to-win’

Borderlands 3 gameplay afsløret var spændende – vi valgte 23 ting, der var værd at geeking ud i vores egne Borderlands 3 preview – og du kunne fortælle at Gearbox boss Randy Pitchford var også begejstret. Måske lidt for ophidset, som den ting, han sagde om Borderlands 3 mikrotransaktioner, der ikke eksisterer, er usande af alle, men de mest snævre definitioner.

“Vi skal lave nogle kickass kampagne DLC”, meddelte Pitchford på scenen. “Og jeg er sikker på, at vi vil gøre alle mulige sjove tilpasninger som hoveder og skind, men vi laver ikke noget af det gratis-til-play junk. Der kommer ikke til at være nogen mikrotransaktioner, det går ikke vær noget af det onde. “

Borderlands 3 kreativ direktør Paul Sage afklarede i et interview med PC Gamer, at der faktisk vil være noget af det onde – men sandsynligvis ikke den slags du frygter. I stedet for at betale for loddelåse fyldt med kraftfulde gear, vil spillerne kunne købe kosmetiske genstande som skind, hoveder og hjælpeudstyr. Borderlands 3 vil også modtage det sædvanlige sortiment af post-launch campaign expansion DLC, bare hvis du klassificerer det som en mikrotransaktion også (moderne videospil terminologi er underligt).

“Når vi siger” ingen mikrotransaktioner “, hvad vi virkelig forsøger at sige er, at vi ikke forsøger at nikkel og dime mennesker,” producerede Chris Brock yderligere til Games Industry. “Vi vil nok lave indhold efter lanceringen, som vi vil sælge, men vi har heller ikke til hensigt at tage, hvad Borderlands var og så hugge det op i klumper og sælge det.”

Pitchford sagde i en senere Tweet at hans “nej mikrotransaktioner” kommentar blev taget ud af kontekst:

Kom på fyre – shitty clickbait overskrift. Bogstaveligt talt sekunder før jeg sagde det, gjorde jeg det meget klart, vi skal gøre mere kosmetiske ting som vi gjorde i Borderlands 2. Du ved, jeg snakkede om premium valuta og lommebokse slags ting, der IKKE er i vores spil. Måske 1 , 2019

For at være klar tror jeg ikke, at Pitchford forsøgte at ligge på scenen om Borderlands 3 mikrotransaktioner. Han blev lige for spændt. Han troede, hvad han sagde var klart – det disse ting vil være mikrotransaktioner og disse andre ting vil ikke – men det var det ikke. I det mindste er det sorteret nu, med masser af tid til at gå, før kampen kommer i september.

For mere meta weirdness, tjek Borderlands 3’s sadistiske influencer skurke, og se vores video guide til 20 ting, du bør vide om spillet.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.