Black Myth: Wukong er uden tvivl et af de bedste og flotteste action-RPG’er, jeg har spillet i årevis, og efter 2 timers spil kan jeg godt se, hvorfor udviklerne ikke kalder det et Souls-lignende spil.

Black Myth: Wukong-udvikleren Game Science kalder bare dette spil for et action-RPG. De kalder det specifikt ikke et Soulslike, og jeg kan godt se, hvad de mener. Det er et spil, hvor du kæmper mod masser af bosser, undviger en masse, mens du budgetterer med udholdenhed, og hviler ved bållignende kontrolpunkter for at genopfylde din opgraderbare healingsflaske. Men er det alt, hvad der definerer et Soulslike? Jeg vil sige nej, blandt andet fordi mange spiludviklere har fortalt mig det. Og dette er også et spil med færdighedstræer, farvekodede sjældenheder i udstyret, ét hovedvåben og et mere lineært banedesign, som alle er i strid med Soulsbiblen (FromSoftwares sorte får Sekiro til trods).

Det er baseret på to timer med en let kondenseret Summer Game Fest-demo, som i høj grad kan ændre sig, men Black Myth: Wukong føles indtil videre mere som de moderne God of War-spil og mindre som Dark Souls. Det føles også godt at spille, ser vanvittigt godt ud i bevægelse og er måske det bedste actionrollespil, jeg har oplevet siden Lies of P.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadar’s What’s Hot 2024 hub.** for at finde alle vores hands-on rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.