Bill Nighy: “Du kan gætte, hvor meget jeg vidste om Pokemon, før jeg gjorde Detective Pikachu ‘

Bill Nighy har en rolle i den kommende Detektiv Pikachu film. Han kan bare ikke fortælle dig hvad der er. Han kan fortælle vores søster magasin Total Film alt om at opdage Pokemon for første gang selv, og hvad han gjorde med sin Pokedex.

“Du kan gætte, hvor meget jeg vidste om Pokemon, før jeg gjorde filmen,” fortæller han Total Film i det seneste nummer. “Jeg ved lidt mere nu. Jeg mødte hovedet af Pokemon, den syvende rigeste mand i verden, tror jeg, og den mand, der tog hele Pokemon. Og jeg købte Pokedex, som er en fabelagtig bog, faktisk. var sjovt. “

Nighy venlig sendte sin kopi af den hellige Pokemon tome til “en lille dreng i Canada” og nu fortryder det næsten. “Det er sådan en smuk bog, den har en plastikbold i omslaget med en Pikachu indvendig. Jeg har meget interesseret i sagen. Faktisk har jeg to dekorative paneler af gips, til at ligne sten, med klassiske figurer næste til Pokemon figurer.De ligner gamle antikke kunstværker.De var på sættet, og jeg beundrede dem, så de gav dem til mig.Jeg er den eneste i verden, der har disse ting. Måske må jeg Ebay dem til velgørenhed eller noget. “

I modsætning til andre skuespiller Ryan Reynolds, der spiller Pikachu, skal Nighy bruge sit eget ansigt til sin rolle. “Jeg er et live-action-tegn, men jeg er ikke i stand til at fortælle dig hvem.” Faktisk er han en af ​​flere stjerner i filmen med et spændende tomrum ved siden af ​​deres navne på castlisten: Assassination Nations Suki Waterhouse og sangerinde Rita Ora spiller også klassificerede tegn.

Detektiv Pikachu vil blive udgivet 10. maj, og du kan læse mere om det i denne måneds Total Film magasin.

(Billede: © Disney / Total Film)

Abonner på Total Film magazine nu og du vil aldrig savne et problem (og du sparer penge på dækprisen). Få den digitale version til din tablet eller har en eksklusiv underdækning gennem din dør hver måned – eller spar endnu mere med en print / digital bundle! Grib dit første nummer GRATIS direkte fra Apple Kiosk. Eller læs vores Android-version på Google Play.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.