Batman -direktøren Matt Reeves afslører, hvorfor han ikke ville passe ind i MCU

"Batman" (Billedkredit: Warner Bros.)

Batman -direktøren Matt Reeves har forklaret, hvorfor han føler, at han ville blive “mistet” instruerende en Marvel -film.

“Jeg har sådan respekt for Kevin Feige og også for [Marvel] filmskabere,” fortalte Reeves til Variety (åbner i New Tab). “Men for at være ærlig over for dig, ved jeg bare ikke, hvordan jeg ville komme igennem det.”

Reeves forklarede, at hans måde at arbejde på – som involverer en vis “frihed” fra hans side – måske ikke mesh med MCU -maskinen.

“Der skal være et vist niveau af opdagelse for mig, hvor jeg har en vis frihed til at finde min måde,” sagde Reeves. “Hvis jeg er nødt til at komme ind i noget, der allerede er sat for fast, tror jeg, jeg ville gå tabt. Og jeg tror ikke, de ville være tilfredse med mig.”

Reeves har helt klart følt sig godt tilpas med at kalde skuddene på Warner Bros. Han tog det, der engang var Batmans originale vision – med Ben Affleck med hovedrollen og var stærkt forbundet med DCEU – og omdannede det til noget helt mere intimt.

”Jeg sagde, jeg tror måske, at jeg ikke er personen for dette. Og jeg forklarede dem, hvorfor jeg elsker denne karakter,” forklarede Reeves i et nyligt interview med Esquire (åbner i en ny fane). ”Jeg fortalte dem, at der har været så mange gode film, men hvis jeg skulle gøre dette, skulle jeg gøre det personligt, så jeg forstod, hvad jeg ville gøre med det, så jeg ved, hvor jeg skulle Kameraet, så jeg ved, hvad jeg skal fortælle skuespillerne, så jeg ved, hvad historien skal være. ”

Selv hvis Marvel nogensinde kom med at ringe, har Reeves mere end nok på sin flagermusplade for tiden. Han hjælper Shepherd to Batverse-spin-offs til HBO Max som producent-en på Colin Farrells Penguin, en centreret omkring Gothams politistyrke-mens han også er involveret i en åndelig efterfølger af Batman: The Animated Series.

Oplev, hvad DC og Marvel koger næste gang med vores guide til nye superheltfilm.

"Bradley Bradley Russell

Jeg er underholdningsforfatter her på GamesRadar+, med fokus på nyheder, funktioner og interviews med nogle af de største navne inden for film og tv. På stedet finder du mig forundrende over Marvel og leverer analyse og stuetemperatur påtager sig de nyeste film, Star Wars og selvfølgelig Anime. Uden for GR elsker jeg at gå tabt i en god 100-timers JRPG, Warzone og sparke tilbage på det (virtuelle) felt med fodbold manager. Mit arbejde er også blevet vist i OPM, Fourfourtwo og Game Revolution.