Barry Jenkins forklarer, hvorfor han accepterede at instruere Lion King Prequel

"Løvernes (Billedkredit: IMDB)

Barry Jenkins har forklaret, hvorfor han accepterede at instruere Disneys kommende Lion King Prequel, som er indstillet til at udforske begyndelsen af ​​Mufasa og Scars søskens rivalisering.

I en tale med Variety (åbner i New Tab) indrømmede Moonlight Helmer, at figurerne “betyder så meget” for ham, efter at have vokset op med at se originalen i 1994, og at han blev sprængt af Jeff Nathansons manuskript til den nye film.

”Cirka 40 sider i, vendte jeg mig til Lulu (Wang, Jenkins ‘partner), og jeg sagde:’ Holy lort, dette er godt ‘,” huskede han. “Da jeg fortsatte med at læse, kom jeg længere væk fra siden af ​​min hjerne, der sagde: ‘Åh, en filmskaber som du ikke laver en film som denne,’ og lod mig selv komme til det sted, hvor disse figurer, denne historie , er fantastisk.

“Det, der virkelig skubbede mig over linjen, var James (Laxton), min DP, sagde: ‘Ved du hvad? Der er noget virkelig interessant i denne filmproduktion, som vi ikke har gjort, og som ikke mange mennesker har gjort.’

“Det var da jeg gik tilbage til de kræfter, der var og sagde: ‘Jeg ville meget gerne gøre dette, men jeg må være i stand til at gøre, hvad jeg gør.’ Og de sagde ja! ”

Da han og Nathanson samarbejdede yderligere om projektet, indså Jenkins, at filmens temaer ikke var så langt væk fra hans tidligere værker – og det styrkede hans selvtillid.

“Konger er ikke bare født, de er ikke bare lavet. De er nødt til at blive den, de er gennem en række begivenheder, som mange mennesker kan forholde sig til,” sagde han til publikationen. “Så fra det synspunkt passer det meget godt med alt andet, jeg har gjort. Så jeg føler ikke noget pres, jeg vil bare gøre et godt stykke arbejde.”

Den aktuelt untitled Prequel, der allerede har trukket sammenligninger med Godfather Part II, vil se (eller mere præcist høre) Aaron Pierre, der arbejdede med Jenkins i den Emmy-nominerede serie The Underground Railroad, og Kelvin Harrison Jr. Voice Mufasa og Ar henholdsvis.

Mens vi venter på udgivelsen, skal du sørge for at tjekke vores sammenbrud af alle de nye Disney -film, der leder din vej.

"Amy Amy West

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.