Avril Lavigne gør sin sang Sk8er Boi til en film

"Avril (Billedkredit: Weinstein Company)

Avril Lavigne er klar til at gøre sin hit -sang Sk8er Boi til en film. Sangen blev udgivet i 2002 og var den førende single fra den canadiske sangers debutalbum Let Slip.

“For nylig med at det næsten var 20 -års jubilæum, har mange mennesker bedt mig om at spille denne sang på tv -shows, så det bliver ved med at blive bragt op igen, og folk vil altid henvise det til mig,” fortalte hun iHeartRadios podcast, hun er The Voice (åbner i New Tab) (via ET Canada (åbner i New Tab)).

“Og så vil jeg faktisk forvandle denne sang til en film og tage den til det næste niveau … du ved, hvordan det var i gymnasiet, du har alle de forskellige grupper og klier, og der er som skatere, preps og jocks. Det er lidt som en glip af muligheden for kærlighed.

“Skaterdrengen er forelsket i den preppy pige, og hun er for cool for ham, men derefter fem år fra nu fodrer hun babyen, og hun er helt alene, og hun ønsker, at hun ville have fulgt sit hjerte og ikke forsøgt at leve op til samfundets forventninger. ”

Sk8er Boi -musikvideoen blev instrueret af Francis Lawrence, der fortsatte med at instruere film som I Am Legend, tre ud af fire Hunger Games -film og Red Sparrow. Hvad angår Lavigne, fortsatte hun med at udgive yderligere fem albums og havde roller i film som Richard Linklater’s Fast Food Nation og flokken, overfor Richard Gere og Claire Danes.

Mens vi venter på at se, hvordan Sk8er Boi manifesterer sig på den store skærm, kan du tjekke vores liste over de kommende filmudgivelsesdatoer, som vi synes skal være på din radar.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.