Apple fjerner gamle spil fra App Store

"Apple (Billedkredit: Apple)

Apple har sendt e -mails til udviklere, der informerer dem om, at deres spil vil blive fjernet fra dens online butik. Underretningerne udstedes til skabere, der har apps og spil, der ikke har haft en opdatering i en “betydelig mængde tid”.

Tech Giant’s handlinger er en del af et appforbedringssystem, der ser ud til at være noget af en fjederren i App Store. Udvikler Protopop Games siger, at det har modtaget en e -mail fra Apple om, at deres gratis spilmotivoto ville blive fjernet fra App Store, fordi den er over to år gammel.

Protopop Games delte meddelelsen, den er blevet sendt på Twitter. I e -mailen oplyser Apple, at “hvis der ikke indsendes nogen opdatering inden for 30 dage, fjernes appen fra salg”. Deling af deres forfærdelse over situationen skrev udvikleren: “Dette er ikke cool. Konsolspil fra 2000 er stadig tilgængelige til salg. Dette er en urimelig barriere for indie -devs.

“Nu forventes jeg sammen med Googles nye program at opdatere alle mine spil hvert andet år, selvom der ikke er noget galt med dem,” tilføjede Protopop -spil.

Jeg føler mig syg. Apple sendte mig lige en e -mail, der sagde, at de fjerner mit gratis spilmotivoto, fordi det er mere end 2 år gammel. Det er en del af deres appforbedringssystem. Dette er ikke cool. Konsolspil fra 2000 er stadig tilgængelige til salg. Dette er en urimelig barriere for indie -devs. pic.twitter.com/7xnclfiecrapril 23, 2022

Se mere

Apple har bekræftet sin politik på sit websted og sagde: “For at gøre det lettere for kunderne at finde gode apps, der passer til deres behov, ønsker vi at sikre, at apps, der er tilgængelige i App Store, er funktionelle og ajourførte. Vi implementerer En løbende proces til evaluering af apps, fjernelse af apps, der ikke længere fungerer som tilsigtet, ikke følger de nuværende revisionsretningslinjer eller er forældede. ”

Udviklere, der har fjernet apps og spil, opfordres til at opdatere dem så hurtigt som muligt for at få dem genindført i App Store.

I andre Apple News kunne en ny ‘sideloading’ lov se Fortnite tilbage på iOS -enheder.

Det har allerede været et godt år for spil; Tjek alle de hotteste udgivelser i vores valg af de bedste spil i 2022 (indtil videre) .

"Anne-Marie Anne-Marie Ostler

Freelance forfatter

Oprindeligt fra Irland flyttede jeg til Storbritannien i 2014 for at forfølge en spiljournalistik og PR -grad ved Staffordshire University. Derefter har jeg freelanced for Gamesmaster, Games TM, Official PlayStation Magazine og for nylig Play og GamesRadar+. Min kærlighed til spil sprang fra med succes at besejre den første Goomba i Super Mario Bros på NES. I disse dage er PlayStation min marmelade. Når jeg ikke spil eller skrivning, kan jeg normalt blive fundet at skure Internettet for noget Tomb Raider relateret til at tilføje til min Control Memorabilia Collection.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.