Anthem-spillere organiserer en blackout for at protestere på fortsatte loot-problemer

Anthems spørgsmål er desværre sket siden lanceringen, og dens spillere har haft nok. Et indlæg på Reddit kræver en blackout har over 12.000 opvoter og ser ud til at dets kernemeddelelse er kommet over: fra den 11.-15. Marts stopper tusindvis af spillere kampen for at protestere mod de ulovlige ændringer, der for nylig er trådt i kraft.

“Protest for at vende tilbage Loot drop changes,” læser Afinda. “Tag bugten tilbage og lad os smage Lootshower. Stop med at spille fra 03/11 / 2019-03 / 15/2019 eller 11/03 / 2019-15 / 03/2019 for os europæere at gøre et punkt. Vis dem, hvad vi synes ved rene spillernumre alene! “. Den pågældende fejl er en, der fejlagtigt blev introduceret af BioWare i den massive 1.03 opdatering, der faldt for nylig. Patchen fjernede usædvanlige og almindelige dråber fra aktiviteter på højt plan, hvilket havde en indvirkning på at øge drophastigheden for Masterwork og Legendary loot for endgame-missioner, med en Reddit-indlæg med BioWare for at holde forandringerne næsten 6000 opvoter. Men BioWare fik fejlen, og det var det sidste halm for mange.

Ifølge Afinda’s indlæg vil blackout’en “vise BioWare, at alt det ville tage for os at virkelig nyde spillet, er at modtage loot”, før det kalder “tiden investeret vs. belønning […] en komplet joke”. Så se dette rum, og lad os se, om denne blackout ændrer noget senest den 15. marts, hvilket er denne fredag ​​…

Oplever du i øjeblikket Anthem woes? Glem ikke Apex Legends er gratis på PS4, Xbox One og PC. Her er nogle Apex Legends tips for at hjælpe dig med at komme i gang, eller se nedenfor for at se dem i aktion!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.