Alle er forelsket i dette websted, som lader dig udforske retro-spilverdener

Jeg afsluttede ikke The Legend of Zelda: Wind Waker første gang jeg spillede det, og i årevis blev jeg forladt nysgerrig om det sunkne kongerige Hyrule. Du kan se lige nok bag den barriere, der fælder dig i slottet for at spekulere på, hvordan det er på den anden side, dette gamle rige frosset i tiden under bølgerne. Såvel rundt på kortet på noclip.website udforskede jeg endelig ruinerne og hulerne, der holdt fanget min 13-årige fantasi.

Navnet er uromantisk, men nøjagtigt: noclip.website lader dig indlæse miljøer fra spil som The Wind Waker, Super Mario Galaxy og Banjo-Kazooie i din browser. Derefter kan du udforske dem frit som en flydende, disembodied observatør, der passerer gennem de vægge, der engang har begrænset dig (eller “clipping” gennem dem i spillet udvikling jargon).

Her er den fulde liste over de aktuelt inkluderede spil, der ikke tæller dem, der stadig er i “eksperimentelle” sektionen og dermed lidt for glitchy til komfortabelt at udforske. De har tendens til ældre og / eller håndholdte spil, men der er også et par store og moderne derinde.

 • Banjo-Kazooie
 • Mørke sjæle (kun kollisionsmodeller)
 • Elebits
 • Luigi’s Mansion
 • Luigi’s Mansion 3D
 • Mario Kart DS
 • Mario Kart Wii
 • Mario Kart: Double Dash
 • Metroid Prime
 • Ny Super Mario Bros DS
 • Papir Mario: Den Tusinde Årsdør
 • Sonic Mania
 • Super Mario 64 DS
 • Super Mario Galaxy
 • Super Mario Galaxy 2
 • Super Mario Sunshine
 • Super Paper Mario
 • Legenden om Zelda: Majoras Mask 3D
 • Legenden om Zelda: Ocarina of Time 3D
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword
 • The Legend of Zelda: The Wind Waker
 • The Legend of Zelda: Twilight Princess

Hvert spil har en liste over kort for at indlæse og se igennem. Jeg anbefaler, at andre Nintendo Kids starter ved at uploade Hyrule Field fra Ocarina of Time. 3DS-versionen har opdateret grafik, men de er stadig dateret nok til at afbryde N64-indstillede nostalgi sensorer. Når du har bekendt dig med kontrollerne (klik på spørgsmålstegneknappen for en guide), gå op til Wind Waker’s Great Sea. Det er smukt; så stor fra Outset Islands sandstrande, men alligevel så lille fra høj over Guds tårn. Så, hvis du var nysgerrig som 13 år gammel, skal du gå tilbage til Hyrule. Den du aldrig fik at se så meget af, selvom du var færdig med Wind Waker.

Det viste sig sunkne Hyrule’s storhed var fjernt og ubevægelig, alt det baggrund for en smal sti fremad. Synes som den uskarpe, halvt strukturerede verden, der er liggende uden kontekst eller kommentar af noclip.website skal være en skuffelse, men det er det ikke. Det er præcis det, jeg ønskede at se.

Find mere at udforske i vores liste over bedste open-world spil.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.