Age of Wonders 4 -meddelelse har 4X Game -fans, der spiser godt

Age of Wonders 4, den næste post i den langvarige Fantasy 4X Game Series, er blevet annonceret til PC, PS5 og Xbox Series X og S, og det forventes den 2. maj 2023.

Ligesom tidligere poster i Age of Wonders-serien, vil AOW4 få dig til at opbygge et fantasy-rige gennem en Civilization-stil 4X-kampagne. Denne gang vil din civilisation udvikle sig, mens du går, udvikler sig gennem nye fysiske former baseret på dine beslutninger, og imperier, som du har bygget i fortiden, kan stige op for at vises i fremtidige spil. Kampe spiller ud som turnbaserede taktiske anliggender, hvor enheder er anbragt mod hinanden i miljøer, der afspejler, hvad der faktisk foregår i oververdenen.

Du kan se et omfattende kig på spillet for dig selv i videoen herunder.

Dette er den første nummererede post i Age of Wonders -serien i næsten et årti. Age of Wonders: Planetfall tog serien til Sci-Fi Frontiers i 2019, men fans har ivrig ventet på en tilbagevenden til den traditionelle fantasy-indstilling.

På trods af at have dalt i nogle lange civilisationssessioner gennem årene, har Age of Wonders passeret mig, og jo mere jeg ser i alderen af ​​vidundere, jo mere er jeg ked af det faktum. At se en fantasy race udvikle sig til engle, dæmoner eller noget langt mere skræmmende i løbet af en stor sandkassekampagne lyder meget tiltalende, i den grad, at AOW4 hurtigt springer op i min egen 2023 -ønskeliste. Her håber, at det måler op til de andre storheder blandt de bedste 4x -spil.

Gå ikke glip af nogen af ​​de største nye spil i 2023 .

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.