Activision forklarer endelig, hvorfor det skiltes med Bungie on Destiny

En måned efter den mindefulde skilsmisse mellem udgiver Activision og udvikler Bungie, hvor Halo-udvikleren fik total kontrol over rettighederne til sin spirende Destiny-franchise, har den tidligere endelig tilbudt sin side af historien til splittelsen.

I sin årlige finansielle konferenceopkald forklarede Activision sin begrundelse for bevidst ukobling med Bungie, trods tidligere tilmelding til en 10 års kontrakt for Destiny-franchisen. Ifølge Chief Operating Officer Coddy Johnson var Destiny 2 “ikke i overensstemmelse med [Activisions] finansielle forventninger” og franchisen “ville ikke have været en væsentlig bidragyder til driftsindtægter til vores forretning” som følge heraf.

Læs mere

Destiny 2 guide: Komplet kampagne gennemløb for Forsaken og mere

Johnson indrømmede også, at Activision “havde interne ressourcer, der supplerer Bungies arbejde, og det betyder, at [studiet var] at binde en af ​​vores knappe ressourcer, hvilket er udviklingstid, som nu vil blive frigjort efter en kort overgangsperiode.”

På trods af begrundelsen understregede Johnson, at splittelsen var en fælles, mindelig, som nu betyder, at Bungie “får fokus på den IP, de skabte, og vi kommer til at fokusere på vores største muligheder og på vores største franchise med vores bedste ressourcer .”

I samme indtjeningsopkald havde Activision også mere at sige om årets kommende Call of Duty-spil, som vil bringe tilbage en singleplayer-kampagnemodus og meget lyder som om det vil være den meget forventede efterfølger til Modern Warfare 3 .

Destiny 2 er en af bedste FPS spil at spille lige nu. Se, hvad andre du måske mangler.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.