Åbning af Brewsters café i Animal Crossing: New Horizons fik min ø til at føles komplet

"Animal (Billedkredit: Nintendo)

Alle mine landsbyboere er samlet uden for museet til åbningsceremonien for The Roost cafe i Animal Crossing: New Horizons. Det er længe siden, jeg har fejret ankomsten af ​​noget nyt på Iced Tea-øen, og dette øjeblik føles særligt følelsesladet. Brewster og Blathers står på hver sin side af Tom Nook, mens iværksætteren tanuki holder en tale for at byde duen velkommen med en forkærlighed for kaffe og hans hyggelige nye etablissement til samfundet.

Især en af ​​Nooks bemærkninger får denne ceremoni til at føles som sådan et milepælsøjeblik. “Vores fine Iced Tea startede med intet mere end et enkelt telt,” siger Nook, “og se bare på det nu.” Jeg finder mig selv ude af stand til at gå forbi disse ord, mens jeg reflekterer tilbage på, hvor meget jeg har været igennem i spidsen indtil dette tidspunkt. Fra at vælge det perfekte lille sted at slå mit telt ned, helt op til introduktionen af ​​Animal Crossing: New Horizons opdatering 2.0, er så meget ændret, siden jeg første gang steg ombord på det fly for at opleve Nooks getaway-pakke. Jeg har været igennem så meget, som jeg har formet min øs sandede kyster til mit eget stykke paradis. Og nu, med introduktionen af ​​min gamle ven Brewster og hans signaturcafé – sammen med nogle andre kendte ansigter – føles alt pludselig så komplet.

Nostalgisk aroma

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)Læs mere

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)

Den store Animal Crossing: New Horizons-opdatering har pustet nyt liv i min daglige rutine

Den overvældende mængde af nye funktioner og elementer, som opdateringen tilføjede, fik mig til at tumle i de første par dage. Intet ophidser mig dog mere i optakten til udgivelsen af ​​patchen end udsigten til at se The Roosts tilbagevenden. Når alt kommer til alt, mig og Brewster? Nå, vi går langt tilbage. Min kærlighed til Animal Crossing begyndte først med det originale spil på GameCube, og som min tid med serien gik, blev hovedrollen af ​​karakterer tættere på rigtige barndomsvenner end virtuelle NPC’er.

Mens jeg prøvede Animal Crossing: Wild World, optærede Animal Crossing: New Leaf mig mere end nogen anden iteration, der fulgte efter 2001, og jeg tilbragte meget tid i The Roost. Jeg løb for at besøge caféen hver dag for at se, hvilken karakter der havde trukket en skammel op for at få en bryg, og nogle af mine bedste minder blev brugt i det hyggelige lille hjørne med at nyde en kop Blue Mountain eller servere en særlig kop kaffe til en besøger kunde som barista. Da jeg nød at gå på café så meget i tidligere spil, var der ingen til at holde min begejstring tilbage over udsigten til at se min kære gamle ven og hans kaffevirksomhed endelig ankomme til min ø i New Horizons – med en opgraderet makeover til Skift ikke mindre.

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)

Den måde, hvorpå opdateringen introducerer Brewster til din ø med succes, tjener kun til at opbygge min følelse af forventning endnu mere. Blathers leder efter en måde at tiltrække mere interesse for museet, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at invitere sin gamle kammerat med en kærlighed til kaffe til at komme og indrette en café? Efter at have tilbragt det meste af min tid på min ø på nogenlunde samme måde i flere måneder, er noget af det, jeg har elsket mest ved opdateringen, muligheden for at have nye mål at arbejde hen imod. I stedet for blot at tilføje caféen med det samme, spørger den kyndige ugle, om du kan hoppe på en af ​​Kapp’ns bådture for at finde Brewster.

Det føles ekstra specielt, at jeg kommer til at se og bruge tid sammen med et andet kendt ansigt for at finde Brewster. Ombord på Kapp’ns lille motorbåd rider jeg godt og grundigt på nostalgibølgen, mens vi sætter kursen mod øen, der skal danne rammen om det gensyn, jeg skal have med min fjerklædte ven. For første gang i årevis er vi endelig sammen igen. Han ser ekstra sløret ud takket være Switchens opgraderede grafik, men det er stadig den samme gamle due, jeg kender så godt. Jeg er ikke helt forberedt på, hvor følelsesladet det gør mig at se ham og vide, at han endelig vil være på min ø om et par dage og gøre det, han er bedst til.

En ordentlig bryg

Billede 1 af 3

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)Billede 2 af 3

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)Billede 3 af 3

"Animal

(Billedkredit: Nintendo)

Når Brewster officielt er ankommet, tager Blathers et øjeblik under åbningsceremonien til at tilføje et par ord efter Tom Nook. Den kloge ugle fortæller om, hvordan han er gamle venner med Brewster og udtrykker glæde over, at hans ven slutter sig til museet for at servere Iced Tea Islands beboere med hans unikke blandinger af kaffe. Deres langvarige venskab afspejles i et yndigt lille foto, der hænger op på væggen i caféen, sammen med andre indrammede snaps, der viser New Leaf-caféen, jeg med glæde husker så godt, og alles yndlings-guitar-klamprende hund, K.K. Skyder.

Nintendo har gjort et fantastisk stykke arbejde med at tilføje små detaljer som denne, der forbliver tro mod arven fra seriens mest elskede karakterer og kalder tilbage til de tidligere spil. Som mangeårig spiller har det gjort mit gensyn med disse velkendte ansigter endnu mere behageligt og hjertevarmende. Brewster har for eksempel altid haft lidt af en historie med gyroider, så det er kun passende, at han introducerer os for de nye dekorative små tilføjelser under vores første møde med ham. Gyroider kan også endda ses gemt væk på bagsiden af ​​The Roost, hvilket er et sødt ekstra touch.

Da jeg endelig går ind i caféen for allerførste gang og nyder alle disse små detaljer, bliver jeg budt velkommen med de blide toner af The Roosts klassiske tema. Den bløde klavermusik transporterer mig tilbage til det trygge, hyggelige lille sted i New Leaf, som jeg tilbragte så meget tid i, og min ø føles pludselig mere som hjemme end nogensinde. Caféen fylder mig med så meget nostalgi og kærlighed til den kære kaffebønnebryggende fugleven, og min ø føles virkelig komplet.

At åbne The Roost føles som sådan et milepælsøjeblik, og det får mig til at stoppe op og værdsætte, hvor meget jeg har været igennem, og hvor langt min ø er nået, siden jeg først slog lejr. Jeg begyndte mine eventyr, da verden ændrede sig på højden af ​​lockdown, og de sandede kyster og mine uklare venner bragte mig så meget trøst i nogle meget hårde tider. Selv nu fortsætter Animal Crossing: New Horizons med at give mig et virtuelt rum, hvor jeg kan tage et pusterum og undslippe alt – om ikke andet så for en kort stund. Fra et enkelt telt til Brewsters café, det har været noget af en rejse. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor passende Nooks ord er under åbningsceremonien. Se bare på min ø nu.

Animal Crossing: New Horizons-tips |Animal Crossing: New Horizons-fisk-guide |Animal Crossing: New Horizons bugsguide |Animal Crossing: New Horizons amiibo-støtte forklaret |Animal Crossing Sanrio amiibo-kort og -genstande |Animal Crossing: New Horizons-blomster-guide |Animal Crossing: New Horizons-havdyr-guide |Sådan forbedrer du din Animal Crossing: New Horizons ø-bedømmelse |Kommende Animal Crossing: New Horizons-begivenheder |< /strong> Animal Crossing: New Horizons majroer |KK Slider hemmelige sange i Animal Crossing |Animal Crossing: New Horizons gyldne værktøjer |Animal Crossing : New Horizons hemmeligheder